• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

27.02.2024

14:08

Ako nije penal... Cirkus! Bek Čuke razotkrio sudiju, ovo mu je rekao na "Marakani" (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Ako nije penal... Cirkus! Bek Čuke razotkrio sudiju, ovo mu je rekao na "Marakani" (VIDEO)

Podeli vest

Nemanja Tošić, levi bek Čukaričkog, priznaje da je razočaran prvim od dva dosuđena jedanaesterca u duelu sa Crvenom zvezdom (3:0) u minulom kolu Superlige Srbije.

U sedmom minutu utakmice lopta je išla ka Urošu Spajiću u kaznenom prostoru Čukaričkog, a na nju je krenuo i Nemanja Tošić, pa je usledio žestok sudar glavama. Defanzivac Zvezde ostao je da leži na travi, a glavni sudija Marko Ivković iz Lajkovca nije smatrao da je penal, ali je dobio signal iz VAR sobe od Pavla Tomića da pogleda snimak. Kada je to uradio promenio je odluku, a Zvezda je na kraju slavila sa 3:0. 

- Nije mi teže, a ni lakše posle potvrde da penal nije opravdano dosuđen. Znao sam i na terenu da nisam napravio prekršaj. Sada se samo javnost uverila u to. Jasno je bilo da smo se Spajić i ja sudarili glavama. Žao mi je što nemaju sve ekipe u ovakvim situacijama isti tretman na terenu – kazao je za Žurnal Nemanja Tošić, levi bek Čukaričkog.

 

 

Tošić je razgovarao i sa sudijom Markom Ivkovićem.

- Pitao sam ga u poluvremenu da mi objasni zašto je svirao penal. Rekao mi je: "Veruj bio je, ako se ispostavi da nije, vodim te na ručak”. Eto svi su rekli da nema ni govora o prekršaju. Neću se naravno pojaviti na tom ručku, slobodno vreme provodim sa prijateljima.

Tragičar je bio i u prvom duelu sa Crvenom zvezdom.

- Tačno. Ista situacija mi se desila na našem stadionu jesenas. I tada je sviran penal za Zvezdu, posle navodnog mog prekršaja. Kasnije se ispostavilo da nije ni bio prekršaj. Krivo mi je jer smo oštećeni kao ekipa, a u oba slučaja nosim epitet tragičara, a nije bilo ništa.

 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija