• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2024

07:15

Hitna reakcija! Alarm upaljen, Vlahović naterao Juventus da reaguje

EPAIMAGES

Fudbal

Hitna reakcija! Alarm upaljen, Vlahović naterao Juventus da reaguje

Podeli vest

"Vlahović potpisuje", ovim naslovom je italijanska "Gazeta" najavila da će Juventus srpskom napadaču Dušanu Vlahoviću ponuditi novi ugovor.

Srbin je nedavno obogatio skupocenu kolekciju satom "Rišar Mil", modelom u kombinaciji bele i boje trule višnje, koji vredi 350.000 evra. Ne sumnjamo da će uskoro da se časti novim modelom, sigurno skupljim, jer bi uz produženje ugovora trebalo da dobije i povećanje plate. 

Ove sezone Vlahović je postigao 15 golova na 23 prvenstvene utakmice. Od toga devet na minulih sedam utakmica. Postiže gol na 68 minuta, poraslo mu je samopouzdanje, nije postao samo bolji napadač, nego i lider tima. Upalio se alarm u Toronu, jer Arsenal i Česli samo čekaju pogodak trenutak kako bi krenuli u akciju, pa Juve želi da "veže" napadača do 2028. godine, jer sadašnji ugovor traje do 2026. 

"Gazete delo sport" prenosi da ni Dušan ne bi imao ništa protiv toga da produži saradnju sa "starom damom". Sportski direktor Kristijano Đuntoli navodno čeka kraj sezone kad bude poznato hoće li se Juve plasirati u Ligu šampiona, a već je obavljen jedan razgovor sa Vlahovićevim menadžerom, Darkom Ristićem. 

 

Foto: EPA

Dušan Vlahović dobija novi ugovor

 

"Odnos sa Ristićem je čest i odličan. Njih dvojica su razgovarali poslednjih dana. Vlahovićev menadžer je ponovio da je otvoren za razgovor o produžetku saradnje, a direktor Juventusa predstavio ideju koja bi mogla da zadovoljni sve strane", piše "Gazeta".

 

Foto: EPAIMAGES

Gol mašina, Dušan Vlahović

 

 

Moraće klub iz Torina najboljem fudbaleru da ponudi i bolju platu.

"Vlahović ima ugovor sa rastućom platom, krenuo je od 7.500.000 evra (plus bonusi), trenutno zarađuje oko 10.000.000, a 2026, u poslednjoj godini ugovora će inkasirati 12.000.000 evra. Klub proučava najbolju formulu kojom bi spojio potrebe obe strane. Juventus razmišlja o troškovima, a napadač s pravom želi veću platu. Ako sve elemente imamo u vidu, produžetak do 2028. bi bio najbolje rešenje“, navodi pomenuti portal.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Široko! Vlahovićev sat vredi kao stan u centru Beograda! (FOTO)
Fudbal

Široko! Vlahovićev sat vredi kao stan u centru Beograda! (FOTO)

Srpski reprezentativac i fudbaler Juventusa Dušan Vlahović (24) često je u italijanskim, ali i našim medijima sinonim za stil kada je muška moda u pitanju. Napadač je poznat po elegantnim i skupocenim kombinacijama i aksesoarima kada je van terena, a ovoga puta najveću pažnju privukao je sat na ruci koji košta čitavo bogatstvo.

27.02.2024

18:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija