• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. G.

01.03.2024

14:54

Sergej se vraća u Seriju A!? Italijani lansirali bombu, evo koji klub ga želi!

Starsportphoto

Fudbal

Sergej se vraća u Seriju A!? Italijani lansirali bombu, evo koji klub ga želi!

Podeli vest

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić (29) narednog leta mogao bi da se vrati u Italiju, pošto je za njega navodno zainteresovan Juventus, prenosi italijanski portal specijalizovan za transfere "Kalčomerkato"!

Iskusni vezista igra fantastično u dresu saudijskog Al Hilala i ima još dve godine ugovora sa tim klubom. Ipak, u Juventusu ozbiljno razmišljaju da ga dovedu i to kao zamenu za suspendovanog Pola Pogbu (30), koji će zbog dopinga u naredne četiri godine biti van fudbala.

Foto: EPA

Sergej Milinković-Savić

 

 

Ostaje da se vidi kakva će biti Sergejeva odluka, ali treba napomenuti da su se nedavno pojavile spekulacije da je on u Arabiji izuzetno nezadovoljan i da želi nazad u Italiju. Tada se spominjao povratak u Lacio, mada nema sumnje da bi Juventus u ovom momentu bio primamljivija opcija, pošto je izvesno da će igrati u Ligi šampiona naredne sezone.

"Sergej je među onima koji preispituju svoju profesionalnu odluku da ode u Arabiju. Arapsko prvenstvo raste iz dana u dan sa ekonomske strane, ali još uvek ne postoji dovoljno takmičarskog motiva. Zato bi Milinković-Savić, samo godinu dana kasnije, mogao da krene u suprotnom pravcu i da se vrati u Italiju. Juventus je tim koji ga je najduže pratio i koji bi ga doveo", piše "Kalčomerkato".

Foto: profimedia

Mogao bi u Arabiju: Filip Kostić

 

Zanimljivo, upravo ovaj portal pre nekoliko dana pisao je da postoji realna mogućnost da se dogodi još jedan transfer, samo u suprotnom pravcu. Naime, Al Hilal je navodno zainteresovan za Filipa Kostića iz Juventusa, pa ostaje da se vidi da li će klubovi možda trampiti igrače ili će na neki drugi način uspeti da realizuju svoje želje.

Foto: EPA Images

Lider Juventusa: Dušan Vlahović

 

Kako bilo, čini se da će Dušan Vlahović naredne sezone u Juventusu svakako uz sebe imati nekoga od saigrača iz reprezentacije, bilo da se radi o Kostiću ili Sergeju.

Najbolji strelac i igrač "stare dame" bi trebalo da produži ugovor i dobije povećanje plate, o čemu su naširoko pisali svi italijanski mediji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija