• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: V. T. - M. G.

05.03.2024

11:28

Piksi pozvao Baždara u reprezentaciju! Na spisku i bivši igrač Partizana!

Starsportphoto

Fudbal

Piksi pozvao Baždara u reprezentaciju! Na spisku i bivši igrač Partizana!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi danas će saopštiti širi spisak fudbalera za prijateljske utakmice koje su na programu u martu. Informeru je potvrđeno da će na spisku, što se tiče novih imena, biti fudbaler Partizana Samed Baždar (20), kao i defanzivni vezista moskovskog CSKA, Saša Zdjelar (28).

Baždar je poziv selektora zaslužio nakon sjajnih igara od starta prolećnog dela sezone, pošto je na mečevima protiv Radnika iz Surdulice i Železničara iz Pančeva dao dva gola i bio jedan od najboljih igrača crno-belih.

Foto: Starsportphoto

Baždar

 

Sa druge strane, odlične partije u dresu moskovskog CSKA pruža i Zdjelar, koji će nakon dugo vremena biti na spisku A tima. Saša je poslednji put na spisku nacionalnog tima bio 2020. godine, kada je selektor bio Ljubiša Tumbaković, a za "orlove" je tokom karijere zabeležio tri nastupa.

Foto: Starsportphoto

Zdjelar dok je igrao za Partizan

 

Zahvaljujući sjajnim igrama ove sezone, Zdjelar je zimus bio nadomak prelaska u Bešiktaš, ali i on i klub iz Moskve odlučili su da ostane u Rusiji. Ove sezone odigrao je 21 meč za popularne "armejce", koji su trenutno šestoplasirani tim tamošnje Premijer lige.

Poziv Zdjelaru bio je donekle i logičan, s obzirom na činjenicu da se nedavno povredio Ivan Ilić i da će zbog povrede biti duže van terena.

Srbija ovog meseca ima dve provere, a prva je u Moskvi protiv Rusije 21. marta. Četiri dana kasnije, naš nacionalni tim gostovaće u Limasolu selekciji Kipra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija