• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

08.03.2024

16:15

Informer otkriva! Ovi evropski velikani šalju ljude na derbi! Jednog igrača posebno će pratiti!

Starsportphoto

Fudbal

Informer otkriva! Ovi evropski velikani šalju ljude na derbi! Jednog igrača posebno će pratiti!

Podeli vest

Okršaj Crvene zvezde i Partizana u 172. večitom derbiju neće biti interesantan samo navijačima u Srbiji, već i klubovima širom Evrope! Prema nezvaničnim saznanjima Informera, na današnji meč na "Marakanu" dolaze skauti Mančester sitija, Milana, Njukasla i Bajera iz Leverkuzena, ali i još sigurno 20 klubova iz top pet evropskih liga!

Loža najvećeg srpskog stadiona, dakle, biće ispunjena emisarima iz zapadne Evrope.

Verovatno će u njihovom fokusu biti igrači poput Osmana Bukarija, In Bom Hvanga, Pitera Olanjinke, Mirka Ivanića, Omrija Glazera i Marka Stamenića sa jedne, odnosno Mateusa Saldanje, Ksandera Severine, Sameda Baždara, Svetozara Markovića i Jung Džun Goha sa druge strane.

Foto: Starsportphoto©

Dolaze da ga gledaju: Mateus Saldanja

 

Prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja na "Marakani", klub je u prethodnih nekoliko dana dobio ogroman broj zahteva za karte od najvećih evropskih klubova.

- Na današnji derbi doći će skauti Mančester sitija, Njukasla, Milana, Bajera iz Leverkuzena, ali i još sigurno 15 ili 20 klubova iz top pet evrposkih liga. Jedan od igrača koji će biti praćen je Marko Stamenić iz Crvene zvezde, mada mnogi od njih zainteresovani su da pogledaju izdanja i drugih momaka iz redova crveno-belih, kao i iz Partizana - navodi izvor Informera.

Foto: Starsportphoto

Interesantan strancima: Marko Stamenić

 

Osim skauta iz Engleske, Italije, Španije, Nemačke i Francuske, očekuje se da budu i članovi belgijskih, portugalskih holandskih, grčkih i turskih klubova.

Meč između Crvene zvezde i Partizana počinje od 17 časova uz direktan prenos na Areni premijum 1 i prema mišljenju mnogih stručnjaka, mogao bi da bude ključan u borbi za titulu prvaka države.

Ostaje, naravno, dilema da li će nastupiti kapiten Partizana Svetozar Marković, koji je imao povredu kolena. Trener crno-belih Igor Duljaj zabrinuo je i porukom da nije siguran u kakvom je stanju najbolji strelac Mateus Saldanja. Ako on ne bude mogao da istrči na teren, utakmicu će početi Samed Baždar, koji je takođe interesantan brojnim klubovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednik, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednik, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila podršku 169.195 glasača, a Pendarovski 69.710 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija