• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

14.06.2024

12:18

Kapiten Škota: Dugo smo čekali ovaj dan, spremni smo za Nemce!

AP/Photo

Fudbal

Kapiten Škota: Dugo smo čekali ovaj dan, spremni smo za Nemce!

Podeli vest

Kapiten škotske reprezentacije Endi Robertson (30) govorio je pred utakmicu sa Nemačkom (RTS 1 21.00) kojom će se i svečano otvoriti ovogodišnje Evropsko prvenstvo.

Iskusni fudbaler koji nastupa za Liverpul je u razgovoru za sajt UEFA izrazio veliko zadovoljstvo zbog nastupa na kontinentalnoj smotri i istakao ogromno uzbuđenje koje vlada među igračima Stiva Klarka.

- Uzbuđeni smo. Dugo smo čekali na ovaj dan i napokon je ovde. Imali smo osećaj da nikada neće doći na red zbog napornih treninga i pripremnih utakmica. Ali sada počinje ono pravo i jako smo uzbuđeni. Naše porodice i navijači su stigli i to će nam mnogo olakšati. Osećamo se kao veće pre Božića - rekao je kapiten.

Foto: AP/Photo

Endi Robertson

Dodao je da je nastup na Evropskom prvenstvu događaj o kojem svaki mladi fudbaler sanja kada počne da se bavi sportom.

Ovo su utakmice o kojim sanjate kada ste mali i kada počnete da se bavite fudbalom. Pred nama je težak posao i koncentrisani smo na zadatak - objasnio je Endi.

Iskusni defanzivac će večeras po jubilarni 50. put predvoditi nacionalni tim sa kapitenskom trakom, pa se našalio da je dobro organizovao kako bi se jubilej poklopio sa premijernim mečom ovogodišnjeg EURO-a.

- Teško može biti veće od ovoga. Dobro sam uklopio datume. Pre svega, biti kapiten je ogromna čast i dužnost. Osećam se privilegovanim što predvodim ovako sjajne momke. Nestvarno je i nadam se da ću ih voditi ka povoljnom rezultatu - zaključio je Robertson.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija