• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

17.06.2024

18:20

"Orlovi" odradili prvi trening posle Engleza! Nema Tadića (FOTO GALERIJA/VIDEO)

Informer

Fudbal

"Orlovi" odradili prvi trening posle Engleza! Nema Tadića (FOTO GALERIJA/VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Srbije odradili su prvi trening posle poraza na startu Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

"Orlovi" su u nedelju izgubili od Engleske sa 1:0 u prvom kolu C grupe, a dan posle utakmice izašli su na teren kako bi nastavili pripeme za ono što ih čeka u nastavku takmičenja.

Ipak, na današnjem treningu nisu bili svi srpski reprezentativci, već samo jedna grupa igrača. Tačnije na treningu su se pojavili samo fudbaleri koji nisu igrali protiv "Gordog Albiona" ili su na terenu proveli manje od poluvremena. Tako su na treningu bila samo dvojica igrača iz duela sa Englezima Luka Jović i Veljko Birmančević. 

Starteti iz meča sa Englezima, kao i kapiten Dušan Tadić koji je svojom izjavom izazvao reakcije mnogih, su prema dogovoru bili u teretani i radili oporavak. Golman Predrag Rajković došao je samo kako bi dao izjavu prisutnim medijima, ali se nakon toga nije priključio treningu.

Inače, selektor Dragan Stojković Piksi došao je nešto kasnije na trening i priključio se preostalim igračima na terenu. 

"Orlove" u drugom kolu očekuje duel sa selekcijom Slovenije, a taj meč na programu je 20. juna od 15 časova. 

Foto: Informer

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija