• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vladimir Tomković

20.06.2024

12:45

Srbi prelaze 4.000 kilometara u "jugu!" Pogledajte šta ih je sve snašlo (FOTO/VIDEO)

Informer

Fudbal

Srbi prelaze 4.000 kilometara u "jugu!" Pogledajte šta ih je sve snašlo (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Grupa od sedmorice navijača Srbije krenulo je "jugom 55" na Evropsko prvenstvo u fudbalu!

Srbi iz Vrnjačke Banje odavno su se dogovorili da bodre reprezentaciju Srbije na kontinentalnom šampionatu u Nemačkoj.

Bili su i na Mundijalu u Kataru, doduše ne "jugom", a ni sada prvobitni plan nije bio da na taj način stignu do Nemačke.

 Marko iz Vrnjačke Banje otkriva nam kako je došlo do ideje da na put krenu ovim vozilom.

- Na ideju da krenemo "jugom" došli smo, normalno, u kafani. U pitanju je ekipa od nas sedmoro koja se druži redovno. Dogovorili smo se i pre toga da idemo na EP, a jednom kad smo seli došli smo na ideju da idemo "jugom". Imamo i vozilo u pratnji, u "jugu" smo nas trojica - počinje priču Marko za Informer.

Nije u pitanju bilo kakav "jugo", već je potpuno brendiran i u znaku Evropskog prvenstva. Marko otkriva da su prešli više kilometara nego što su očekivali, jer su bili i na prvom meču u Gelzenkirhenu koji je dosta udaljeniji od Minhena.

- U jednom pravcu smo prešli 1.950 kilometara, očekivali smo 200 manje. Put je manje višemprošao kako treba, mada svašta nam se izdešavalo, bilo je dosta prepreka. Ostali smo bez pete brzine, mada sve smo repili. Put je trajao oko 20 sati, prvo smo išli do Frankfurta, prespavali, pa sutra vozili do Gelzenkirhena - dodaje Marko.

Srpski navijači kažu da su na autoputu svi reagovali sa oduševljenjem pto ih vide.

- Svi nas pozdravljaju, to ne može rečima da se opiše. Kao da smo došli svemirskim brodom. Javljaju se, pitaju da li nam treba pomoć - zaključuje Marko koji nosi majicu sa "lakost" krokodilom u bojama srbije u čast najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

Foto: Informer

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zivko

pre 3 nedelje

Pa dobro.sta je tu čudno?pa i Jugo je auto.pravite od toga neku famu.i to je auto kao i sva druga kola.napravljen je da se vozi.kako se pre putovali?jugo.stojadin.fica.pa se svuda stizalo.i na more i gde god pozelis

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!
Planeta

Šta će biti sa Ukrajinom ako njega posluša?!

Bivši američki predsednik Donald Tramp, ako pobedi na izborima, mogao bi da zauzme još skeptičniji stav prema Ukrajini od onog koji je bivši američki lider izneo do sada, ako bude slušao svog potpredsednika Džej Di Vensa, prenosi Blumberg.

16.07.2024

14:22

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija