• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

17.07.2024

23:30

Legendarni fudbaler Mančestera pretučen u Moskvi!

EPAIMAGES/Reuters

Fudbal

Legendarni fudbaler Mančestera pretučen u Moskvi!

Podeli vest

Do sukoba je došlo nakon finala Evropskog prvenstva.

Kroz eru Aleksa Fergusona na klupi Mančester junajteda dres "crvenih đavola" nosio je veliki broj legendarnih fudbalera. Neki su ostali upamćeni kao diskretni heroji, a upravo u tu kategoriju spada - Andrej Kančeljskis. Ruski ofanzivac doživeo je neprijatnost u Moskvi pošto je tokom finala Evropskog prvenstva pretučen. 

Nekadašnji as Mančester junajteda zadobio je teške telesne povrede nakon utakmice pošto se prvo verbalno obračunao sa dvojicom muškaraca u pabu u Moskvi. Kako se navodi, Kančeljskis je ostao bez svesti nakon što je pretučen, a osoblje ugostiteljskog objekta mu je pružilo pomoć pre nego što je pozvan lekar. 

Legendarni fudbaler poslao je svoje fotografije nakon tuče medijima u Engleskoj, a potom je objasnio da se sada oseća dobro. 

- Sada sam dobro, bio je to mali sukob... Do tuče nije došlo zbog fudbala već je stvar lične prirode. Svoju izjavu dao sam u policiji, a šta će biti dalje - ne znam. Ne želim da pričam o tim stvarima, verovatno sledi suđenje, čekam zvaničnu odluku - napada Kančeljskis. 

Kančeljskis je rođen u Krivogradu u Ukrajini, nastupao je za mlađe kategorije SSSR-a, ali je po raspadu države odlučio da obuče dres Rusije. Branio je boje Mančester junajteda od 1991. do 1995. godine i osvojio dve titule Premijer lige. 

Tokom karijere nastupao je za Dinamo Kijev, Šahtjor, Mančester junajted, Everton, Fiorentinu, Rendžers, Mančester siti, Sautempton, Al Hilal, Dinamo Mosvku i Krilja Sovjetov. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija