• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

20.07.2024

21:28

Počeli problemi u Kataloniji... Jamal traži veću platu od Barselone!

EPA-EFE/Ronald Wittek

Fudbal

Počeli problemi u Kataloniji... Jamal traži veću platu od Barselone!

Podeli vest

Katalonci grcaju u dugovima, a dobar nastup Jamala na Evropskom prvenstvu mogao bi dodatno da pogorša situaciju na "Nou Kampu".

Dočekao je Lamin Jamal 17. rođendan u Nemačkoj spremajući se za finale Evropskog prvenstva. Dan kasnije sa svojom Španijom postao je šampion Starog kontinenta, pokupio nagradu za najboljeg mladog igrača i najlepši gol turnira, a tokom kontinentalne smotre oborio je brojne rekorde, pre svega zbog malog broja godina. 

Po povratku u Španiju postalo je jasno da će Jamal postati zaštitno lice Barselone. Klub iz Katalonije prihvatio je njegov predlog da promeni broj na dresu, a sada je na "Nou Kamp" stiglao novi zahtev od agenta - Žorža Mendeša. Naime, Portugalac zahteva da Barselona koriguje određene detalje u ugovoru sa Jamalom i da jedan od najboljih mladih igrača dobije povišicu. 

Ništa neočekivano budući da je Jamal dobrim igrama na Evropskom prvenstvu oduševio čitav svet. Barselona je "zaštićena" budući da Jamal ima dugoročan ugovor sa klubom, ali bi potencijalno odbijanje Mendešovog zahteva moglo da pokvari situaciju na "Nou Kampu". 

Foto: EPA Images

 

Katalonski "Sport" javlja da Mendeš smatra da njegov štićenik - Jamal, nema platu shodnu svom kvalitetu, odnosno, da je nakon Evropskog prvenstva zaslužio povišicu. Kolika bi povišica zadovoljila mladog fudbalera još uvek nije poznato, ali nema naznaka da će Barselona pristati na tako nešto. 

Ipak, ukoliko Jamal ne dobije veću platu izvesno je da će pregovori oko novog ugovora biti prekinuti. Aktuelni traje do 2026. godine... Sve je na Barseloni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija