• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

20.07.2024

22:17

OFK se vratio u velikom stilu! "Romantičari" nakon preokreta slavili u Lučanima!

Starsportphoto©

Fudbal

OFK se vratio u velikom stilu! "Romantičari" nakon preokreta slavili u Lučanima!

Podeli vest

Dvostruki strelac Aleksandar Kahvić golovima u 86. i 93. minutu utakmice doneo tri boda OFK Beogradu.

Bezmalo decenija je prošla od kako je jedan od najvećih klubova u Srbiji - OFK Beograd, ispao iz superligaškog društva. "Romantičari" su punih šest godina proveli u trećem rangu takmičenja - Srpskoj ligi Beograd, a onda sa promenom rukovostva stigli su i bolji rezultati. Prošle sezone titula u Prvoj ligi Srbije obezbedila je povratak među elitu, da bi danas nakon devet sezona velikan sa Karaburme odigrao svoj povratnički meč u Superligi. 

Koliko je OFK Beograd falio eliti videlo se večeras u Lučanima budući da su "romantičari" nakon preokreta stigli do pobede - 2:1 (0:0). Mladost je prošle godine bio hit prvenstva, četa Dejana Joksimovića nastavila je u istom ritmu i večeras, ali je žurku u Dragačevu pokvario Aleksandar Kahvić u 86. i 93. minutu utakmice. 

U prvom poluvremenu su mreže mirovale, a onda je situaciju u Lučanima "zakuvao" iskusni štoper Dušan Cvetinović nakon lepe asistencije Aleksandra Pejovića. Morao je Krunić da reaguje izmenama i njegove zamisli su urodile plodom budući da su "romantičari" do kraja meča preko talentovanog Aleksandra Kahvića uspeli da preokrenu rezultat. 

Foto: Starsportphoto©

 

U istom terminu meč prvog kola odigrali su Čukarički i Radnički iz Niša, a "brđani" su u Beogradu slavili rezultatom 2:0 (2:0). Pitanje pobednika bilo je rešeno već u prvom poluvremenu pošto su Đorđe Ivanović i Miloš Cvetković uspeli da matiraju večeras sjajnog Dimitrija Stevanovića i obezbede miran drugi deo za svoj tim. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija