• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

23.08.2024

18:16

Krčka se u Jermeniji! Olimpijakos zagrizao za srpskog golmana koji je postigao gol iz svog šesnaesterca!

profimedia

Fudbal

Krčka se u Jermeniji! Olimpijakos zagrizao za srpskog golmana koji je postigao gol iz svog šesnaesterca!

Podeli vest

Golman fudbalske reprezentacije Jermenije, Ognjen Čančarević (34), našao se na radaru grčkog velikana Olimpijakosa, prenosi sajt "Upopsi.gr". Rođeni Užičanin, koji je od januara čuvar mreže Noe, ovog leta je impresivnim nastupima u kvalifikacijama za Ligu konferencije privukao pažnju grčkog giganta.

Fudbaler koji je svojevremeno nastupao za srpske drugoligaše, kao i lučansku Mladost i kragujevački Radnički, skrenuo je pažnju na sebe odlaskom u Jermeniju. Najpre je srpski internacionalac šest godina nastupao za Alaškert, da bi u ovogodišnjem zimskom prelaznom roku pojačao Nou.  

Čančarević je postao jedan od heroja kluba iz jermenske prestonice, kada je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija postigao gol iz svog kaznenog prostora. Njegov maestralan pogodak izazvao je veliko interesovanje širom sveta, te su na njegovu adresu pristigle brojne ponude.

Najozbiljnija do sada dolazi iz grčkog Olimpijakosa, gde trener Hoze Luis Mendilibar želi da pojača konkurenciju među čuvarima mreže. Pirejski klub već ima Aleksandrosa Pahalakisa i Konstantinosa Colakisa na raspolaganju, ali se očigledno odlučio da dodatno ojača svoj golmanski kadar.

 

Foto: profimedia

Ognjen Čančarević

Ukoliko do dogovora dođe, rođeni Užičanin bi mogao da zaigra u jednom od najuglednijih klubova Evrope, što bi predstavljalo veliki korak i napred u njegovoj dugogodišnjoj karijeri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija