• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

24.08.2024

10:14

Čuveni Englez na stubu srama! Zbog neprimerenih poruka ženama popio otkaz na televiziji!

profimedia

Fudbal

Čuveni Englez na stubu srama! Zbog neprimerenih poruka ženama popio otkaz na televiziji!

Podeli vest

Nekadašnji engleski reprezentativac Džermejn Dženas (41), našao se nedavno u centru skandala zbog poruka koje je slao pripadnicama lepšeg pola, a sada je progovorio o svemu pokušavši da se "opere".

Nekadašnji fudbalski as koji je u dresu Totenhema nastupio čak 202 puta, dospeo je u žižu janosti nakon što su procurili njegovi "nestašlusci" zbog kojih je ostao bez voditeljskog angažmana na Bi-Bi-Siju. 

Bivši sportista koji je igrao i za Njukasl, Notignem forest, Aston Vilu i Kvins Park Rendžers po završetku karijere latio se mikrofina i sjajno mu išao posao pred kamerama nakon što su ga povrede sprečile da pruži više na travnatom tepihu.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Ipak, sada ispašta zbog nepromišljenosti, pošto se jesenas našao u središtu skandala kada ga je kolegica optužila da joj je slao neprimerene poruke, a nakon nje se sa sličnim optužbama javilo još žena.

Poznata televizija ga je otpustila, a engleski mediji pišu kako je na tom poslu  Dženas zarađivao oko 200 hiljada funti godišnje.

 

Foto: profimedia

 

 

 

Sada je u podcastu "Talksporta" preuzeo odgovornost.

- Nisam učinio ništa protivzakonito, to su bile neprikladne poruke između dve odrasle osobe koje su pristale na to. Stidim se i duboko žalim. Izneverio sam sebe, svoju porodicu, prijatelje i kolege, i svima dugujem izvinjenje! Jako mi je žao - rekao je Dženas.

Džermejn je na kraju otvorio dušu.

- Mislim da bi bilo pošteno reći da imam problem. Znam da sabotiram samog sebe i imam samodestruktivnu crtu! Znam da trebam pomoć i dobijam je! Mnogo sam grešio i trenutno sebi postavljam puno pitanja. Znam da ima mnogo posla koji treba obaviti, i biće teško. Pre nego što je išta od ovoga postalo javno, posetio sam svog lekara i nakon duge rasprave odlučio se za terapiju. Želim da pokušam da rešim te probleme, saznam odakle dolaze i zašto to radim ljudima koje volim. Nisam ponosan na ono što sam uradio i što sam rekao i smatram to varanjem iako se nikada ništa fizički nije dogodilo - poručio je Džermejn Dženas.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Promene u Zvezdi pred meč odluke! Ovo su Milojevi aduti za Bode
Crvena zvezda

Promene u Zvezdi pred meč odluke! Ovo su Milojevi aduti za Bode

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu (21.00, RTS, Arena premijum) igraju revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu šampiona protiv Bode Glimta, a sudeći po poslednjim informacijama sa "Marakane", trener srpskog prvaka Vladan Milojević spremio je minimum tri promene u startnih 11 za utakmicu koja klubu može mnogo da donese.

24.08.2024

09:58

sledeća vest

Vesti

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija