• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

23.08.2024

07:21

Šta smo Bogu zgrešili?! Sramno, jadno, bedno... "Grobari" više nemaju snage ni da gledaju, ni da vređaju...

ATA Images

Partizan

Šta smo Bogu zgrešili?! Sramno, jadno, bedno... "Grobari" više nemaju snage ni da gledaju, ni da vređaju...

Podeli vest

Ni domaći teren, ni važnost meča, ni želja da se napokon usreće navijači nisu bili dovoljni izabranicima Aleksandra Stanojevića da slave u Humskoj protiv Genta (0:1). "Grobari" su očajni, ali deluje da su i oni digli ruke od fudbalera, pa pljušte komentari na društvenim mrežama da će svu pažnju, snagu i podršku usmeriti ka košarkašima.

Nije bila treća sreća u Humskoj ove sezone, a novi poraz u Ervopi gotovo nikoga nije iznenadio.

Slavili su u Beogradu kijevski Dinamo u kvalifikacijama za Ligu šampiona (3:0), potom i Lugano (1:0) u Ligi Evrope, a sinoć su i Belgijanci sa osmehom na licu napustili Srbiju.

 

 

Deluje da su čak i najvatreniji navijači crno-belih ostali bez volje i želje da bodre ljubimce, jer odavno nemaju "feedback".  

Odavno "grobari" nisu imali razlog da se raduju kada je fudbal u pitanju, pa ne čudi što se polako šaltaju na hale, jer žele da energiju usmere kao onima koji umeju da uzvrate.

"Novi dan, novi poraz! Čestitam", ironično poručuje jedan od nezadovoljnih navijača.

"Svaka čast upravi i treneru! Hvala vam mnogo za uništavanje i gašenje voljenog kluba", dodaje drugi.

 

Foto: ATA Images

 

 

"Najbolje za ovaj klub je da objavimo bankrot i odemo u četvrtu ligu i sve ponovo sa klincima, zdravim ljudima u upravi koja želi dobro Partizanu", nadovezao se jedan "grobar".

"Šta smo mi Bogu zgrešili?", pita se drugi.

"Od ovog trenutka ću samo gledati košarku", poručio je jedan partizanovac i zaradio mnoštvo lajkova.

Foto: FK Partizan

 

 

 

Nakon minulih mečeva navijači su se utrkivali po kome će više da "opletu", ali izgleda da su izgubili volju i za tim.

Neki kažu da je najgore kada čovek postane ravnodušan, a fudbaleri "parnog valjka" su na odličnom putu da se "grobari" osećaju upravo ovako.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

(VIDEO) Amerika ga nema i neće imati još dugo! Ovo imaju samo Putin i Kina! Vašington je bez njega tek "tigar na papiru"!
Da se zna!

(VIDEO) Amerika ga nema i neće imati još dugo! Ovo imaju samo Putin i Kina! Vašington je bez njega tek "tigar na papiru"!

Namera SAD da brani sve slabiji status gospodara unipolarnog sveta zahteva moderne sisteme naoružanja koji nisu inferiorni, ili još bolje superiorniji od neprijateljskog oružja. Amerika ima ozbiljne probleme sa ovim. Kako su Amerikanci sa neprijatnim iznenađenjem saznali, njihova zemlja već deset godina zaostaje za Rusijom i Kinom u razvoju hipersoničnog naoružanja.

23.08.2024

00:15

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija