• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

25.08.2024

13:32

Bleki pobrao simpatije na debiju! On je stena, zver, vrhunsko pojačanje...

profimedia

Fudbal

Bleki pobrao simpatije na debiju! On je stena, zver, vrhunsko pojačanje...

Podeli vest

Srpski fudbaler Nikola Milenković (26) odigrao juče prvih 90 minuta u Premijer ligi, a njegov Notingem forest je u gostima pobedio Sautempton sa 1:0 (0:0).

Naš reprezentativac propustio je start sezone i duel sa Bornmutom kod kuće (1:1), ali je već u drugoj rundi menadžer Nuno Espirito Santo odlučio da ga stavi u startnih 11 na "Sent Meri stadionu" i pogodio pravo u metu.

Činio je štoperski tandem sa Brazilcem Muriljom, pružio jako dobru partiju i uspeo da spreči ofanzivce domaćeg tima da zatresu mrežu golmana Selsa. Pritom, stigao je popularni Bleki da se nađe i u protivničkom šesnaestercu tokom prekida, a malo mu je nedostajalo da upiše i prvenac na debiju.

Momak koji je ponikao i afirmisao se u Partizanu zbog toga je i dobio veliki broj pohvala na društvenim mrežama, pogotovo od navijača nekadašnjeg dvostrukog evropskog prvaka. Mnogi su ga označili i kao "omiljeno pojačanje ovog leta".

"Fantastičan početak za Milenkovića. On je prava stena u odbrani, odlično je branio kazneni prostor, a samo malo sreće mu je nedostajalo da postigne i gol", navodi se u jednoj od analiza.

"Već sam zavoleo Milenković", "Kakvo pojačanje za Forest i kakva zver u odbrani", "Milenković rastura", "Kakav premijerligaški debi za Nikolu. Sve vazduđne duele je dobio", "Jedan od najboljih početaka u dresu Notingema", samo su neki od brojnih komenatar navijača na društvenim mrežama.

Foto: profimedia

Milenković protiv Sautemptona mogao i da postigne prvenac

I trener ekipe sa "Siti graunda" bio je zadovoljan pojačanjem iz Fiorentine, ali i vezistom Eliotom Andersonom.

- Debitanti su bili sjajni. Odigrali su jako dobro, odradili svoj deo posla bez greške. Potvrdili su kvalitet, to je razlog zbog kojeg smo ih doveli ovog leta. Verujem u njih, ovo je samo početak. Ostavili su pozitivan utisak - rekao je Espirito Santo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Masovni ubica Uroš Blažić pravdao zločin upotrebom testosterona! On, ali i njegov otac pokazuju znake psihopatije! (VIDEO)
Live TV

Masovni ubica Uroš Blažić pravdao zločin upotrebom testosterona! On, ali i njegov otac pokazuju znake psihopatije! (VIDEO)

Suđenje Urošu Blažiću održano je tri puta uzastopno u Beogradu. On je pokušao da se opravda i da umanji odgovornost. Po prvi put imao je prilike da se soči sa porodicama ljudi koje je ubio. Uroš Blažić izneo je svoju odbranu i rekao da je razlog za njegovo ponašanje bilo to što je uzimao previše testosterona. Na ovu temu u "Info jutru govorio je vlasnik teretane Ahilej, Aleksandar Đorđević i fitnes terner Ivan Đorđević. Uživo u program javio se i advokat koji zastupa porodice Stefana Stefanovića.

25.08.2024

13:02

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Svet na nogama! UN pozvale na dijalog Libana i Izraela!
Planeta

Svet na nogama! UN pozvale na dijalog Libana i Izraela!

Kancelarija specijalnog koordinatora UN za Liban (UNSCOL) i Privremene snage UN u Libanu (UNIFIL) ocenile su današnja dešavanja na libansko-izraelskoj granici kao zabrinjavajuća i pozvali sve strane da obustave vatru i uzdrže se od dalje eskalacije.

25.08.2024

12:50

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija