• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

02.09.2024

10:55

Da li se Vanja tukao u kafani na EP? Piksi konačno otkrio istinu!

Starsportphoto

Fudbal

Da li se Vanja tukao u kafani na EP? Piksi konačno otkrio istinu!

Podeli vest

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi konačno je progovorio o golmanu Vanji Milinkoviću Saviću i sukobu koji je imao sa navijačima u Minhenu.

Kako je tada pisao Telegraf.rs, tog 27. juna, Vanja se navodno potukao u kafani usred Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Jedan srpski navijač mu je u jednom momentu dobacio "Šta ćeš ti ovde? Treba da budeš u karantinu, a ti piješ!" Telegraf.rs je tada naveo da se čuvaru mreže Torina se to nije svidelo i krenuo je ka njemu, a onda ga i udario.

Dragan Stojković Piksi kaže da nije baš tako bilo, tačnije da do sukoba jeste došlo, ali ne i fizičkog kontakta.

- Nikakvog fizičkog kontakta nije bilo. Nemam razloga da krijem. Posle su mi rekli. Desio se jedan verbalni kontakt - "šta radiš tu, što si tu"... Prvo nemaš rezultat, drugo, svaka sitnica može da ugrozi identitet i intengritet. Završilo se na tome. Nije bilo fizičkih kontakata, ali ružno je da čujete da se tako nešto desilo. Možete da izađete na ulicu i da vas neko izvređa. Ali dobro, igrači su ti koji moraju da vode računa. Nije bilo tuče, niti ne daj Bože nečega što bi bilo baš ružno - tvrdi Piksi koji se danas obratio srpskim medijima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija