• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

02.09.2024

17:42

Kostić pojačava turskog velikana, ipak postoji jedan problem!

EPA

Fudbal

Kostić pojačava turskog velikana, ipak postoji jedan problem!

Podeli vest

Filip Kostić bi uskoro mogao postati novi fudbaler turskog Galatasaraja.

Nije naš as u planovima trenera Juventusa Tijaga Mote, a skoro mu je i oduzet broj 11 i dodeljen Nikolas Gonzalezu.

Ranije se pominjala Fiorentina, a šuškalo se da su i zainteresovani neki klubovi iz Premijer lige, ipak sada se novi tim upustio u trku.

U pitanju je slavni turska ekipa Galatasaraj, ipak situacija nije baš jednostavna. Tim iz Istanbula mora prvo da proda Kerema Akturkoglua, piše tamošnji "Sporx".

Turski reprezentativac je po pisanju  medija na izlaznim vratima i uskoro će postati novi igrač Benfike, ipak transfer još uvek nije završen.

Moraće Kostić da sačeka da vidi šta će se desiti Akturgoluom, ipak sigurno je da će mu odlazak iz Juventusa dobro doći, u svakom slučaju će imati bolju minutažu nego u torinskom timu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovog septembra stiže nova, redizajnirana Orion TV aplikacija!
Društvo

Ovog septembra stiže nova, redizajnirana Orion TV aplikacija!

Kompanija Orion telekom je predstavila redizajniranu verziju svoje popularne aplikacije za velike ekrane, donoseći korisnicima unapređeno iskustvo gledanja TV sadržaja uz moderniji dizajn i intuitivniji korisnički interfejs. Ova verzija aplikacije namenjena je korisnicima televizora, dok će verzija za telefone i tablete biti dostupna u skorijoj budućnosti.

02.09.2024

17:00

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija