• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

06.09.2024

16:54

Albanac ne može da prežali Pavlovića: Ugovori su već bili potpisani, sve je bilo dogovoreno...

profimedija

Fudbal

Albanac ne može da prežali Pavlovića: Ugovori su već bili potpisani, sve je bilo dogovoreno...

Podeli vest

Primetili smo da je igrač sa velikim potencijalom i znali smo da bi kao takav dobrodošao u italijanskom fudbalu. Ugovori su već bili potpisani, sve je bilo dogovoreno, ali...ne volim da se vraćam na to, jer što više razmišljam o tome, sve više žalim, poručio je bivši sportski direktor Lacija, Igli Tare (51).

Stameni štoper koji je sa Milanom potpisao ugovor do 30. juna 2028. godine, uz mogućnost da se saradnja produži na još godinu dana, ispostavio se kao najbolje pojačanje Italijana u letnjem prelaznom roku. 

Pavlović je u dresu "roso-nera" već zabeležio dva nastupa, protiv Parme (2:1) i Lacija (2:2), protiv koga je upravo postigao svoj prvenac. Groteskno, taj isti klub, za koji je pre pet godina trebao da zaigra, i dalje je bolna tema za bivšeg sportskog direktora, Iglija Tarea, koji je propustio priliku da dovede talentovanog srpskog defanzivca.

- Bio je manje-više isti igrač kao što je i sada. Imao je važnu karijeru u vremenu između Monaka i Salcburga. Odigrao je mnogo mečeva, osvojio mnogo trofeja i stigao u redove Milana kao najbolje pojačanje ovog leta. Dovoljno je dokazao da zaslužuje da obuče dres Milana. Od sada pa nadalje mora konstantno da napreduje, jer igrati za Milan znači igrati na pobedu - istakao je Tare.

Foto: EPA Images

Strahinja Pavlović

Strahinja je tada bio nadomak prelaska u redove Rimljana, otputovao je na završne preglede i potpisivanje ugovora vrednog 5.000.000 evra. Delovalo je da je sve gotova stvar, ali su tamošnji mediji objavili da ima problema sa srcem i nije prošao medicinske preglede.

Naravno, Italijani su tako pokušali da obore cenu tada asu Partizana, pa su ponudili tri umesto dogovorenih pet miliona evra, crno-beli nisu pristalli, pa je karijeru nastavio u Monaku za 10.000.000 evra. 

Na nivou skautinga smo primetili da je mladi igrač sa velikim potencijalom i znali smo da bi takav igrač u italijanskom fudbalu, gde je škola odbrambenih igrača najbolja na svetu, mogao bi mnogo da napreduje i postane vrhunski fudbaler. Ugovori su već bili potpisani, sve je bilo dogovoreno. Tako je bilo i, da budem iskren, ne volim da se vraćam na to jer što više razmišljam o tome, sve više žalim. To je deo prošlosti, ali sam srećan što je uspeo da stigne do Serije A - podvukao je Tare.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30