• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

06.09.2024

17:50

Kladioničarski skandal trese Nemačku! Namešteno 17 mečeva, čak i u Bundesligi!

EPA Images

Fudbal

Kladioničarski skandal trese Nemačku! Namešteno 17 mečeva, čak i u Bundesligi!

Podeli vest

Istragu je od Fudbalskog saveza Nemačke preuzela policija.

Poslednjih godina sve češće se dešavaju kladioničarski skandali, a da stvar bude gora uglavnom u ligama za koje javnost misli da su "čiste". Danas je prašinu u Nemačkoj digla vest lista "Hamburger Morgenpost", gde se navodi da je čak 17 mečeva pod istragom usled mogućnosti da su nameštene. 

Radi se o utakmicama od trećeg ranga pa sve do Bundeslige, a o čitavom slučaju obavešten je i Fudbalski savez Nemačke. Navodno, istraga je u toku već neko vreme i ona je označena sa "ozbiljno". 

Policija je preuzela istragu zbog sumnje da su zbog prevare i klađenja radi sticanja visokog profita. Istražitelji su navodno pronašli potencijalne dokaze u prepiskama koje su analizirane da bi bile dokaz krivičnih dela.

Ukoliko se ispostavi da su sumnje istinite nema dileme da bi ovo bio jedan od najvećih skandala u svetu fudbala posebno što se radi o utakmicama iz Nemačke. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!
Srbija

Četiri priče o caru Dušanu koje opstaju vekovima!

Među Srbima iz sela Lokvice, smeštenog na padinama Šar-planine, u blizini Prizrena, sa kolena na kolena gotovo sedam vekova, prenose se priče o vremenu kada je i ovaj kraj bio pod carom Dušanom, najmoćnijim vladarom u srpskoj istoriji.

06.09.2024

07:30