• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

08.09.2024

13:35

Beograd mu došao glave! Španci bez najboljeg igrača moraju da pobede Švajcarsku!

Reuters

Fudbal

Beograd mu došao glave! Španci bez najboljeg igrača moraju da pobede Švajcarsku!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije uspešno je odigrala nerešeno protiv aktuelnih prvaka Evrope, Španije, u uzbudljivom meču na stadionu "Rajko Mitić".

Iako je selektor Španije Luis de la Fuente izveo snažan sastav, uključujući zvezde kao što su Alvaro Morata i Rodri, mreže su ostale netaknute, a Orlovi su pokazali borbeni duh i odbranili Beograd.

Međutim, meč je obeležila povreda ofanzivnog veziste Barselone, Danija Olma. Olmo se povredio nakon žestokog duela sa srpskim defanzivcem Nikolom Milenkovićem u drugom poluvremenu.

Foto: Starsportphoto

Dani Olmo

Iako je katalonski Mundo Deportivo preneo da povreda nije ozbiljna, španski as će propustiti naredni meč Lige nacija protiv Švajcarske, iz predostrožnosti.

Dobra vest za navijače Barselone jeste da će Olmo biti spreman za povratak na teren već nakon reprezentativne pauze, te se očekuje da ponovo obuče dres katalonskog giganta u narednim utakmicama.

Ovaj remi bez golova svakako je više prijao Orlovima, koji su pokazali da mogu da pariraju jednoj od najjačih reprezentacija Evrope, dok je Španija ostala bez važnih bodova na putu kroz Ligu nacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Kraj svih pregovora! Putin pokreće "Anadir-2" protiv Amerike! Moskva čeka da Zelenski ode u Njujork, naređenje je spremno...
KATASTROFA

Kraj svih pregovora! Putin pokreće "Anadir-2" protiv Amerike! Moskva čeka da Zelenski ode u Njujork, naređenje je spremno...

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sledeće nedelje putuje na Generalnu skupštinu Ujedinjenih nacija u Njujork, gde će se sastati sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom. Kako se spekuliše, cilj sastanka je dobijanje odobrenja za korišćenje NATO raketa dugog dometa protiv Rusije, što bi moglo dodatno da eskalira sukob i približi svet trećem svetskom ratu.

08.09.2024

10:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija