• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

09.09.2024

15:29

As Reala uznemiren: Zaslužio sam da budem kandidat za "Zlatnu loptu!

EPAIMAGES

Fudbal

As Reala uznemiren: Zaslužio sam da budem kandidat za "Zlatnu loptu!

Podeli vest

Fudbaler Reala i brazilski reprezentativac Rodrigo izjavio je da je nezasluženo izostavljen sa liste kandidata za osvajanje ovogodišnje "Zlatne lopte", prenosi "ESPN".

Magazin Frans fudbal objavio je pre pet dana listu od 30 fudbalera koji su u konkurenciji za nagradu "Zlatna lopta" za igrača godine. 

Međutim, na listi nominovanih nema Rodriga, koji je prošle sezone sa Realom osvojio Ligu šampiona, evropski Superkup i špansku La Ligu.

- Uznemirilo me to. Smatram da sam zaslužio da buden nominovan. Ne želim da obezvredim igrače, koji su nominovani, ali smatram da je bilo mesta za mene među 30 kandidata. Za mene je to bilo veliko iznenađenje, ali ja tu ništa ne mogu da uradim. Nisam ja taj koji odlučuje - rekao je Rodrigo, koji je sa Realom osvojio 12 trofeja.

Foto: Tanjug/AP

 

Brazilski fudbaler je istakao da je Real najbolji klub na svetu.

- Često razmišljam o titulama, koje sam već osvojio. Real je najveći klub na svetu i to je ono što me dodatno motiviše. Želim da svaki dan budem na nivou najboljeg kluba na svetu. Zato svaki dan žestoko treniram da budem što bolji. Znam svoje kvalitete i koliko mogu da uradim - zaključio je Rodrigo.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Telekom raste i u Nemačkoj
Društvo

Telekom raste i u Nemačkoj

U prestižnom Radison Blu hotelu u Frankfurtu predstavnici Telekoma Srbija, Vladimir Lučić, generalni direktor, Katarina Đorđić, direktorka sektora za brigu o korisnicima, Stefan Božić, direktor MTEL Nemačka i Danjin Saletović, direktor prodaje za Nemačku. održali su prezentaciju potencijalnim partnerima kako bi zajedno učinili da Telekom Srbija bude veliki i u Nemačkoj.

09.09.2024

16:26

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!
Politika

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pozdravio je odluku Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) da počne sa prijemom građana kroz kampanju "Otvorena vrata katastra", ali i ukazao da su nedovoljna samo dva dana u sedmici predviđena za to, jer radna nedelja traje pet dana, te ponovio da će nadzor nad radom Katastra svakako biti sproveden.

09.09.2024

15:37

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija