• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

09.09.2024

21:46

Katastrofa Crnogoraca! Primili dva gola za dva i po minuta (VIDEO)

Reuters

Fudbal

Katastrofa Crnogoraca! Primili dva gola za dva i po minuta (VIDEO)

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Crne Gore večeras je ispisala negativnu stranicu svoje istorije, pošto je za manje od tri minuta primila dva gola.

"Sokolovi" su dočekali Ostrvljane u Podgorici, ali su već posle 180 sekundi viđene katastrofalne scene. Izabranici Roberta Prosinečkog u prvom kolu Lige nacija izgubili su u gostima od Islanda sa 2:0, pa se očekivalo da će protiv Velšana pred svojim navijačima popraviti utisak, ali su doživeli veliki šok već na startu.

Gosti su mrežu načeli već u 38 sekundi igre, kada je Kifer Mur iskoristio karambol u šesnaestercu Crnogoraca i matirao golmana Mijatovića.

 

 

"Sokolovi" se nisu oporavili od prvog udarca, a usledio je novi već u sledećem napadu Velšana. Ovog puta vezista Fulama Hari Vilson je sa nekih 25 metara poslao projektil u gornji desni ugao za 2:0 i to posle samo dva minuta i 28 sekundi utakmice. 

 

 

Crnogorci su u nastavku uspeli da se konsoliduju, zaigrali su mnogo bolje, pa čak uspeli i da smanje prednost rivala golom Dritana Čamaja u 73. minutu. Ipak, puleni Roberta Prosinečkog na kraju nisu uspeli da dođu makar do boda. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Ukrajina u kandžama najbogatije porodice na svetu! Evo ko stoji iza propasti države!
Planeta

Ukrajina u kandžama najbogatije porodice na svetu! Evo ko stoji iza propasti države!

Mediji su otkrili zanimljive detalje dogovora o restrukturiranju javnog duga Ukrajine, postignutog sa stranim kreditorima. Prema dobijenim informacijama, tokom poverljivih pregovora održanih u Parizu, Kijev je faktički predao upravljanje svojim dugovima Rotšildima, što podrazumeva potpuno uključivanje ovih kreditora u proces. Ukrajina je kompletno prodata.

09.09.2024

23:00

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija