• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

09.09.2024

21:08

Kapiten "orlova" zapalio društvene mreže! Bogdanović se skinuo i pokazao izvajano telo (FOTO)

Instagram printscreen

Košarka

Kapiten "orlova" zapalio društvene mreže! Bogdanović se skinuo i pokazao izvajano telo (FOTO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović posle osvojene bronze sa reprezentacijom Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, nalazi se na zasluženom odmoru, a sada je odlučio i da obraduje pripadnice lepšeg pola.

Bek Atlante Hoksa iskoristio je slobodno vreme i otputovao na more kako bi napunio baterije za izazove koji ga čekaju u novoj sezoni NBA lige. 

On je na Instagramu objavio nekoliko fotografija sa odmora i to bez majice, na kojima se vidi njegovo izvajano telo, i tako pokazao da se nalazi u odličnoj formi. Očekivano, njegovoj objavi najviše su se obradovale pripadnice lepšeg pola, koje su masovno lajkovale i komentarisale njegove slike sa odmora.   

Foto: Instagram printscreen

 

Kapiten "orlova" je uz slike ostavo i brutalnu poruku.

"Nedodirljiv", jednom rečju je Bogdanović opisao svoje slike sa odmora.

Nova sezona NBA lige očekuje se da počne 22. oktobra, dok timove već početkom oktobra očekuje mečevi u okviru pred sezone. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija