• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

09.09.2024

19:50

Pukla bomba u Voši! Fudbaler iz Bundeslige stiže u Novi Sad!

profimedia

Fudbal

Pukla bomba u Voši! Fudbaler iz Bundeslige stiže u Novi Sad!

Podeli vest

Dosadašnji fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta, Marko Mladenović (19) novo je pojačanje Vojvodine. Mladi srpski reprezentativac je sa novosadskim klubom potpisao četvorogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 11.

Odlaskom Mihaila Ivanovića u Milvol, "Stara dama" je upala u probleme sa bonus igračima. Tako da je uz dovođenje špica, među prioritete svrstana i akvizicija fudbalera rođenog 2003. godine ili ranije.

Čelnici su stupili u kontakt sa momkom rođenim u nemačkom Nirtingenu, koji je bio zainteresovan i prešao u redove kluba koji se trenutno nalazi u donjem domu na tabeli Superlige Srbije.

Mladenović je u dresu Ajntrahta debitovao u nemačkom šampionatu, ali je uglavnom igrao u U-19 Bundesligi, u kojoj je imao odličan učinak od čak 20 golova i 19 asistencija na 43 utakmice.

- Vojvodina je veliki klub, i Novi Sad je veliki grad, tako da sam mnogo srećan što sam došao ovde. Imao sam pozitivne razgovore sa klubom i spreman sam na sve izazove i obaveze koje me čekaju. Uvek sam davao sve od sebe, bio sam 11 godina u Štutgartu i potom još dve u Ajntrahtu gde sam i debitovao za prvi tim. Posle razgovora sa sportskim direktorom shvatio sam da je ovo najbolja odluka za mene - izjavio je Mladenović u razgovoru za klupski sajt.

Foto: profimedia

Marko Mladenović u crnom dresu - desno

Fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju Želeničar iz Pančeva, a mladi vezista biće na raspolaganju stručnom štabu "lala".

- Fizički sam potpuno spreman, radio sam sve vreme tokom priprema i na raspolaganju sam ekipi i stručnom štabu. Daću sve od sebe da zajedno napravimo dobre stvari i da se okrenemo utakmicama koje su pred nama - podvukao je Mladenović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija