• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

09.09.2024

17:10

U moru problema jedna dobra vest! Srbija je uradila neverovatan posao na "Marakani"!

Starsportphoto©

Fudbal

U moru problema jedna dobra vest! Srbija je uradila neverovatan posao na "Marakani"!

Podeli vest

Lamin Jamal na prethodnih 14 mečeva postigao je dva gola i podelio 11 asistencija, a samo protiv Srbije nije uspeo da pobedi ili ima bilo kakav konkretan učinak.

Septembarsko okupljanje reprezentacija Srbije završla je bez postignutog gola i sa samo jednim osvojenim bodom. "Orlovi" su u Beogradu remizirali protiv aktuelnog šampiona Evrope - Španije, da bi sinoć u Kopenhagenu doživeli poraz u duelu sa Danskom 2:0. Dakle, pred izabranicima Dragana Stojkovića je pakleno težak zadatak da zadrže mesto u A diviziji Lige nacija. 

Razloga za brigu je mnogo, problema još više - rešenje se ne nazire. Ipak, da Srbija ima kakav-takav potencijal videlo se na meču protiv Španije. Šampion Evrope nije uspeo da zapreti Srbiji u Beogradu. Odbrana "orlova" odolela je jednom od najboljih napada na svetu, a Lamin Jamal prekinuo je svoj niz sjajnih igara u dresu nacionalnog tima. 

Fudbalska stranica "443" objavila je zanimljiv podatak - Lamin Jamal je na prethodnih 14 mečeva u dresu reprezentacije i Španije postigao dva gola i podelio 11 asistencija. U tom rasponu na samo tri utakmice nije uspeo da zabeleži konkretan učinak, a jedan je baš duel protiv Srbije na "Marakani". 

 

 

Pre Srbije isto je pošlo za rukom fudbalerima Albanije i Italije na Evropskom prvenstvu. Ipak, postoji suštinska razlika budući da je Srbija jedina odolela Špancima i nije pretrpela poraz. 

U međuvremenu, moć Lamina Jamala osetila je Severna Irska (dve asistencije), Hrvatska (asistencija), Gruzija (asistencija), Nemačka (asistencija), Francuska (gol), Engleska (asistencija), Valensija (asistencija), Atletik Bilbao (gol), Rajo Valjekano (asistencija), Valjadolid (dve asistencije) i Švajcarska (asistencija). 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija