• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

09.09.2024

18:27

Dirljiv gest NBA zvezde! Dončić se oprostio od legendarnog Bore Čorbe (FOTO)

EPA Images

Košarka

Dirljiv gest NBA zvezde! Dončić se oprostio od legendarnog Bore Čorbe (FOTO)

Podeli vest

Proslavljeni NBA košarkaš Luka Dončić odao je počast preminulom rokeru Borislavu Bori Đorđeviću.

Slovenački igrač poznat je kao veliki ljubitelj srpske muzike, te na društvenim mrežama redovno objavljuje popularne hitove, a često se i na NBA utakmicama zagreva se uz melodije sa ovih prostora. 

Dončić je ovog puta na svom Instagram proflu podelio sliku iz automobila, gde se vidi da je pustio čuveni hit grupe Riblje Čorbe, "Kad sam bio mlad". 

Foto: Instagram printscreen

 

Podsetimo, Bora Đorđević je preminuo 4. septembra u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani gde je hospitalizovan nakon teške upale pluća. Sahranjen je u subotu na groblju u rodnom Čačku.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija