• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.09.2024

06:15

Murinjo šokirao Kostića: Možda će igrati na poziciji golmana

AP PHOTO

Fudbal

Murinjo šokirao Kostića: Možda će igrati na poziciji golmana

Podeli vest

Srpski reprezentativac Filip Kostić (31) možda u novom klubu Fenerbahčeu zaigra na poziciji golmana.

Kostić je u ponedeljak i zvanično postao novi igrač Fenerbahčea. Trener  Žoze Murinjo rekao je da dolazak Filipa Kostića donosi klubu nova rešenja i našalio se da će možda igrati na poziciji golmana.

- Otišao nam je kreativni levi bek i tu nam je nedostajao igrač. Kostić može da igra u bekovskoj trojci. Može da igra krilnog beka i levog veznog. U tom smislu, donosi mnogo rešenja za nas.  Možda će Kostić igrati na poziciji golmana - našalio se Murunji.

Foto: profimedia

Filip Kostić

 

Pitanje je šta je Portugalac pripremio sa Dušana Tadića, koji je nedavno negodovao u dresu reprezentacije na Evropskom prvenstvu kada nije igrao od prvog minuta.

- Svaki igrač će igrati gde god je potrebno, to je naša filozofija. Imamo dobre opcije na svakoj poziciji, tako da sam veoma zadovoljan poslom koji je uradio naš menadžment u prelaznom roku - rekao je između ostalog Murinjo.

Fener će od Juventusa preuzet celu platu Filipa Kostića koja iznosi oko 2.500.000 evra po sezoni, a Turci će narednog leta imati mogućnost da otkupi srpskog fudbalera za oko 5.500.000 evra. 

Srpski fudbaler je u Juventust stigao 2022. godine iz Ajntrahta, a tokom dve sezone provedene u Torinu odigrao je 87 utakmica, postigao tri gola uz 15 asistencija. Ipak, novi trener "stare dame" Tijago Mota poručio je da za Kostića nema mesta u timu, pa je naš as rešio da potraži novu sredinu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Danas kiša, sutra leto, a od petka... Oglasio se RHMZ
Politika

Danas kiša, sutra leto, a od petka... Oglasio se RHMZ

Ujutro i pre podne oblačno, mestimično s kišom, a više padavina biće na području istočne, centralne i južne Srbije, gde se očekuje dodatnih 10 do 20 mm padavina za 12 časova, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

11.09.2024

07:27

TV

Hronika

Ispovest žandarma Miloša kojeg je vehabija ranio strelom u vrat! "Bog me je pogledao, stvarno sam imao mnogo sreće"
Hronika

Ispovest žandarma Miloša kojeg je vehabija ranio strelom u vrat! "Bog me je pogledao, stvarno sam imao mnogo sreće"

Imao je malo dužu bradu i nosio je hiruršku masku preko lica. Na čudnom srpskom jeziku pitao je za muzej u blizini, pa sam pomislio da je stranac. Nosio je kesu, podigao ju je i kroz nju ispalio strelu. Osetio sam jak bol s desne strane vrata, a onda krajičkom oka video da je to strela, jer nisam uočio samostrel koji je bio u kesi - kaže u ekskluzivnoj ispovesti za Kurir žandarm Miloš Jevremović (34), koji je tog 29. juna u samoodbrani usmrtio Salahudina (rođenog kao Miloš) Žujovića iz Mladenovca, vehabiju konvertita, tokom pokušaja terorističkog napada na Ambasadu Izraela u Beogradu.

10.09.2024

21:44

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija