• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

11.09.2024

07:52

Brazil pao u Paragvaju, Kolumbijci srušili svetske šampione (VIDEO)

EPAIMAGES

Fudbal

Brazil pao u Paragvaju, Kolumbijci srušili svetske šampione (VIDEO)

Podeli vest

Uzbudljivo je u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, Brazil je poražen od Paaragvaja sa 1:0, dok je Kolumbija savladala Argentinu 2:1.

Brazil je nastavio sa očajnim partijama u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koje će 2026. godine biti održano u SAD, Meksiku i Kanadi. Posle osam odigranih mečeva imaju samo  deset osvojenih bodova.

Poraženi su na gostovanju Paragvaju a jedini pogodak postigao je 21-godišnjeg Dijega Gomeza iz 20. minuta.Pokušali su Brazilci da dođu barem do egala. Najbolje šanse u nastavku meča imali su Žoao Pedro, pa Vinisijus, ali promene rezultata nije bilo. 

Foto: EPAIMAGES

 

 

Paragvaj je trenutno na sedmoj poziciji, koja će na kraju voditi u dodatne kvalifikacije. Brazilci su peti, ali samo sa bodom više od Paragvaja. Iz zone Južna Amerika plasman na Mondijal ostvariće šest prvoplasiranih selekcija, dok će sedma u Interkontinentalni baraž.

 

 

Fudbaleri Kolumbije upisali su četvrtu pobedu, pred svojim navijačima savladali su Argentinu rezultatom 2:1 (1:0).  Kolumbija prva došla do gola u  25. minutu, Moskera je glavom poslao loptu u mrežu. Gaučosi su do izjednačenja došli na samom startu drugog poluvremena, u 48. minutu je Nikolas Gonzales je postigao sjajan gol za 1:1. Desetak minuta kasnije posle faula sudija je pokazao na belu tačku a Hames Rodrigez je pogodio za konačnih 2:1.

Foto: epaimages

 

 

 

U ostalim mečevima Bolivija je slavila na gostovanju Čileu 2:1, a Ekvador je kod kuće pobedio Peru 1:0, dok su Venecuela i Urugvaj su odigrali nerešeno (0:0).

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"PUSTITE NAM DECU" Više stotina građana ispred Policijske stanice u Kosovskoj Mitrovici, roditelji uhapšenih srpskih mladića zahtevaju oslobađanje!
Politika

"PUSTITE NAM DECU" Više stotina građana ispred Policijske stanice u Kosovskoj Mitrovici, roditelji uhapšenih srpskih mladića zahtevaju oslobađanje!

Više stotina građana okupilo se ispred Policijske stanice u Kosovskoj Mitrovici da izraze nezadovoljstvo zbog hapšenja četvorice mladića srpske nacionalnosti koje su Kurtijevi batinaši brutano pretukli i lišili slobode u noći između ponedeljka i utorka. Mađu okupljenima su i roditelji mladića koji zahtevaju oslobađanje svoje dece.

11.09.2024

10:18

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija