• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

17.09.2024

06:33

Vrelim pozama zapalila fudbalski svet! Ona će u tangama gledati derbi (FOTO)

profimedia

Fudbal

Vrelim pozama zapalila fudbalski svet! Ona će u tangama gledati derbi (FOTO)

Podeli vest

Atraktivna Klaudija Romani, manekenka i član sudijske organizacije, na poseban način je najavila derbi u Ligi šampiona između Milana i Liverpula (21.00).

Klaudija je verni navijač italijanskog Milana, pa je pred prvu utakmicu "rosonera" u Ligi šampiona obukli ružičasti dres i tange.

Zavodljivim pozama motivisala je dodatno fudbalere Milana pred obračun sa "redsima" na "San Siru".

Foto: profimedia

Klaudija Romani

 

Foto: profimedia

Klaudija Romani

 

Foto: profimedia

 

Foto: profimedia

 

 

Klaudija godinama živi u Majamiju, bavi se modelingom, a član je sudijske organizacije, položila je ispit za Seriju A i Seriju B još 2014. godine.  Na Instagramu ova dama broji preko 1,3 miliona pratilaca. Ova Italijanka pojavljivala se i na naslovnim stranama magazina "Plejboj" i "Maksim", a 2006. "FHM Denmark" proglasio je jednom od 100 najseksipilnijih žena na svetu. Pre osam godina televizija "VH1" imenovala je za najbolju bikini-manekenku.

Inače, pored Milana obožava i Lionela Mesija.

Foto: profimedia

Klaudija u Mesijevom dresu

 

Da podsetimo, fudbalski spektakl vredan 16 milijardi evra večeras startuje i to u novom formatu! Novinu predstavlja učešće 36 timova, za razliku od tradicionalnih 32, a takmčiće se po dosad nezabeleženom sistemu. Učesnici elite više nisu podeljeni po grupama i neće igrati dva meča sa jednim rivalom, već je na nedavnom žrebu svaki tim dobio osam protivnika. Protiv četvorice će igrati kod kuće, a protiv isto toliko timova u gostima. Biće formirana jedinstvena tabela na osnovu koje će osam najbolje plasiranih timova izboriti učešće u osmini finala, dok će se timovi od devete do 24. pozicije boriti kroz baraž za popunu preostalih osam mesta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Bal vampira kod Kurtija na doručku: Sreli se Aljbin, dva Čanka i jedan raspop (FOTO)
Politika

Bal vampira kod Kurtija na doručku: Sreli se Aljbin, dva Čanka i jedan raspop (FOTO)

Slobodno vreme koje je političkom penzioneru Nenadu Čanku ostalo nakon što je autonomašenje prepustio mlađim nadama svoje nekadašnje Lige socijaldemokrata Vojvodine, on je uložio u obilaženje posela sa separatistima iz južne srpske pokrajine. Danas je Čanak ponovo, drugi put u samo mesec dana, drugovao sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem.

16.09.2024

22:31

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija