• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

07.10.2024

17:12

Oglasio se Neško Milovanović! Prvi čovek Mladosti iz Lučana o odlasku Lalatovića u Vojvodinu!

Starsportphoto

Fudbal

Oglasio se Neško Milovanović! Prvi čovek Mladosti iz Lučana o odlasku Lalatovića u Vojvodinu!

Podeli vest

Nenad Lalatović će uskoro postati novi trener Vojvodine i to nakon serije sjanih rezultata na klupi Mladosti iz Lučana.

Od njegovog dolaska 12. avgusta Mladost je na sedam mečeva zabeležila šest pobeda uz jedan jedini poraz od ekipe Partizana.

Ipak, Lalatović je dobio ponudu Vojvodine, koju je rešio da prihvati, čime je verovatno prebrzo završio ovu blistavu eru tima iz Dragačeva.

Foto: Starsportphoto

Nenad Lalatović

Sportski direktor Mladosti, Neško Milovanović, odao je priznanje Lalatoviću za izuzetne rezultate i ljudsku posvećenost, istakavši da je saradnja sa njim bila posebna:

Saradnja sa Nenadom Lalatovićem je bila kratka, ali izvanredna. Teško da sa sa nekim trenerom imao bolju saradnju od kada sam sportski direktor. Pokazao je u Lučanima da je jedan od najboljih trenera Srbije, ako ne i najbolji. Vrlo emotivan čovek, ljudski mi je žao što odlazi, jer je napravljena odlična hemija između njega, igrača i uprave. Vidi se to i po rezultatima. Njemu je Vojvodina bila velika želja, mogli smo da stopiramo. Ali nismo želeli da kvarimo nečiju sreću. Lali mogu samo da poželim da nastavi sa odličnim rezultatima - izjavio je Milovanović za Mozzart Sport.

Foto: Starsportphoto©

Nenad Lalatović

Lalatovićev povratak u Vojvodinu došao je kao emotivan trenutak za sve uključene, ali Mladost je pokazala da sport, kao i život, mora ići dalje. Klub sada traži novog trenera koji će preuzeti uzde i nastaviti putem uspeha koji je Lalatović zacrtao.

- Svima mogu da poručim da nećemo žuriti. Predstoji nam reprezentativna pauza, moguće je i da naš trener iz kluba Useni, uz moju malu pomoć, odraditi neke utakmice. Moramo dobro da promislimo šta da radimo i koga da izaberemo. Imamo iskusne igrače, potreban im je jako autoritativan trener - rekao je Milovanović.

Iako je Mladost ostvarila impresivne rezultate, Milovanović se suočava sa izazovima – povrede i suspenzije ključnih igrača, Tumbasevića i Pejovića, kao i težak meč protiv IMT-a, tima koji igra bolje nego što rezultati sugerišu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučić sutra na Samitu lidera Brdo-Brioni procesa u Tivtu
Politika

Vučić sutra na Samitu lidera Brdo-Brioni procesa u Tivtu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovaće sutra na Samitu lidera Brdo-Brioni procesa u Tivtu čiji domaćin je predsednik Crne Gore Jakov Milatović. Tokom Samita, koji se u Porto Montenegro održava danas i sutra, biće održana i plenarna sednica, na kojoj će se razgovarati o pitanjima unapređenja saradnje zemalja Zapadnog Balkana sa zemljama članicama EU, saopšteno je ranije iz Kabineta crnogorskog predsednika.

07.10.2024

18:02

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija