• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

14.10.2024

14:10

Saznajemo: Kolarov nadomak povratka u srpski fudbal!

profimedia

Fudbal

Saznajemo: Kolarov nadomak povratka u srpski fudbal!

Podeli vest

Proslavljeni fudbalski reprezentativac naše zemlje i nekadašnji kapiten Srbije Aleksandar Kolarov (38) blizu je funkcije u Fudbalskom savezu Srbije, saznaje Informer!

Legendarni levi bek Aleksandar Kolarov karijeru je završio 2022. godine, a kako sada stvari stoje, uskoro bi mogao da dobije ulogu u radu krovne organizacije srpskog fudbala i da postane novi potpredsednik!

On je u prethodnih nekoliko dana obavio razgovore sa čelnim ljudima FSS i u načelu raspoložen je da uđe u rad pomenute organizacije. Nedavno se spominjalo da bi mogao da postane i selektor mlade reprezentacije Srbije (do 21 godine), ali moguće je da dođe do preokreta i da bivši bek Lacija, Mančester sitija, Intera i Rome postane funkcioner.

On je pre nekoliko dana bio u Leskovcu na utakmici Srbija - Švajcarska i obavio je razgovore sa rukovodstvom Saveza.

- Kolarov je blizu ulaska u FSS. Bilo je u planu da preuzme mladu reprezentaciju Srbije i da bude dugogodišnje rešenje na poziciji selektora, ali kako sada stvari stoje, postoji opcija i da uđe u uže rukovodstvo i da postane potpredsednik. Novosti vezano za to očekuju se uskoro - kaže naš izvor upućen u dešavanja u Fudbalskom savezu Srbije.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Kolarov

 

Kolarov će se na ovaj način najverovatnije vratiti u reprezentativni fudbal nakon četiri godine. Čuveni levonogi "bombarder" neslavno je završio svoj boravak u reprezentaciji, nakon one bolne eliminacije od Škotske u baražu za odlazak na EP. Prethodnih godina, osim toga da bi mogao da postane selektor U21 tima, spominjalo se da bi mogao na neku od funkcija, što bi uskoro moglo i da se ostvari.

Funkciju potpredsednika obavljao je Branislav Nedimović, ali se povukao nakon lošeg rezultata na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vazura napustio Humsku! Vreme je za promene u FK Partizan!
Partizan

Vazura napustio Humsku! Vreme je za promene u FK Partizan!

Partizan će uskoro dobiti novo rukovodstvo, dok se kriza u Humskoj produbljuje. Sednica Skupštine kluba, prvobitno zakazana za 11. oktobar, pomerena je za deset dana kako bi Rasim Ljajić formirao svoj tim saradnika koji će preuzeti upravljanje klubom.

14.10.2024

12:04

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Svet je ovo čekao! Rusija odgovorila na Bajdenovu udarnu ponudu!
PRAVO U METU

Svet je ovo čekao! Rusija odgovorila na Bajdenovu udarnu ponudu!

Sjedinjene Američke Države vode praktično rat u punom obimu sa Rusijom i žele Moskvi strateški poraz, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući reči američkog predsednika Džozefa Bajdena da su SAD spremne za pregovore sa Rusijom, Kinom i Severnom Korejom o smanjenju nuklearnog naoružanja bez preduslova.

14.10.2024

15:10

Grom iz Teherana! Putin sa Zapadom pravi dogovor veka?! Otkriveno šta se krije iza zavese, svet nije spreman na ovakav zaokret!
BOMBA

Grom iz Teherana! Putin sa Zapadom pravi dogovor veka?! Otkriveno šta se krije iza zavese, svet nije spreman na ovakav zaokret!

U petak, tokom svog boravka u glavnom gradu Turkmenistana, Ašhabadu, ruski predsednik Vladimir Putin izneo je stav da je Rusija otvorena za diskusije o novom globalnom poretku. Ovo je izjavio na međunarodnom forumu „Vezanost vremena i civilizacija – osnova mira i razvoja“, koji je održan povodom 300. godišnjice rođenja turkmenskog pesnika i mislioca Mahtumkulija Frazija.

14.10.2024

12:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Nauka