• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

19.10.2024

15:47

Partizan popio petardu u derbiju! Zvezdini klinci razbili vršnjake iz Humske! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Fudbal

Partizan popio petardu u derbiju! Zvezdini klinci razbili vršnjake iz Humske! (VIDEO)

Podeli vest

Pioniri Crvene zvezde ostvarili su ubedljiv trijumf u večitom derbiju protiv vršnjaka iz Partizana, savladavši ih sa 5:0 u okviru 9. kola Prve lige pionira Beograda.

Strelci za Zvezdu bili su Filip Lazović, Uroš Kikić, Filip Obradinović i Mihajlo Banković, koji je dva puta zatresao mrežu crno-belih.

Izabranici trenera Slaviše Šuše poveli su u 34. minutu, kada je Lazović iskoristio odbitak nakon dvostrukog pokušaja Kikića i Trpevskog.

 

 

U nastavku utakmice, Zvezda je u potpunosti preuzela kontrolu. Banković je povisio na 2:0 u 49. minutu, da bi Kikić i Obradović dodatno uvećali prednost u 52. i 68. minutu. Konačan rezultat postavio je Banković svojim drugim golom u 75. minutu.

Zvezda je ovom pobedom zadržala maksimalan učinak sa 27 bodova, dok Partizan sada deli drugo mesto sa Čukaričkim i OFK Beogradom, sve ekipe sa po 21 bodom, ali uz meč manje za "brđane" i "romantičare".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija