• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

28.10.2024

20:48

Predsednik Napretka žestoko udario po ekipi! Sram vas bilo, zaboravite na hotele sa pet zvezdica...

Starsportphoto

Fudbal

Predsednik Napretka žestoko udario po ekipi! Sram vas bilo, zaboravite na hotele sa pet zvezdica...

Podeli vest

Predsednik fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca Miloš Nenezić žestoko je udario po svojim igračima i stručnom štabu posle poraza od TSC u 13. kolu Superlige Srbije.

Kruševljani su u nedelju uveče na svom terenu ubedljivo izgubili od ekipe iz Bačke Topole sa 3:0, što im je šesti poraz od početka šampionata. "Čarapani" tako zauzimaju tek 12. mesto na tabeli sa samo 13 osvojenih bodova iz isto toliko utakmica. Ovakav razvoj situacije je posebno iznervirao prvog čoveka Napretka, koji posle utakmice nije štedeo reči.

Nenazić se oglasio na zvaničnom sajtu kluba, a prvi na udaru našli su se igrači.

"Igrači, sram vas bilo! Dres niste oznojili! Na utakmici koja je bila prekretnica, krenuli ste stranputicom, opušteno, bez ikakvog obzira prema dresu koji nosite, navijačima, treneru, zaposlenima i Upravi kluba. Zbog toga slede kazne, po pravilniku zbog poraza na domaćem terenu, ali i ukidanje svih beneficija. Nema više karantina po hotelima sa pet zvezdica, nema više komfora na koji smo vas navikli. Stajali smo čvrsto iza vas i kada su rezultati bili lošiji, ali ste se borili. Ovo je bilo jadno", poručio je Nenezić, a preneo sajt kluba. 

Prvi čovek Kruševljana nije izostavio ni trenera Gorana Stevanovića.

"Doprinos ovome je i trenerov. Standard koji smo postavili je koeficijent 1,5, što podrazumeva 50 odsto osvojenih bodova. Pad koeficijenta ispod jedan znači automatsku smenu trenera. Trenutno nam je koeficijent tačno jedan - 13 kola, 13 osvojenih bodova. Do kraja prvog dela prvenstva smanjićemo standard na 1,25, što znači da u preostalih sedam kola treba da osvojimo 12 bodova. U slučaju da se to ne desi, neće biti samo promene stručnog štaba, već će zimske pripreme biti u Kruševcu, ali će biti i nova Uprava. Mandat aktuelnog rukovodstva oročavam na kraj 2024. godine ukoliko posle 20. kola ne budemo imali minimum 25 bodova", jasan je Nenadić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom
Politika

Održan sastanak Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom sa Poslaničkom grupom Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Srbijom

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Ukrajinom Radoslav Milojičić i članovi Grupe Staša Stojanović i mr Milovan Drecun, razgovarali su, preko zoom platforme sa članovima Poslaničke grupe Vrhovne rade Ukrajine za međuparlamentarne odnose sa Republikom Srbijom, predvođenom potpredsednikom Grupe Dimitrijem Natalukhom.

28.10.2024

20:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set