• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

28.10.2024

21:43

I Partizan ima predstavnika na dodeli Zlatne lopte! Mijatović među uglednim zvanicama (FOTO)

ATA Images

Fudbal

I Partizan ima predstavnika na dodeli Zlatne lopte! Mijatović među uglednim zvanicama (FOTO)

Podeli vest

Prestižna nagrada "Zlatna lopta" večeras se dodeljuje u Parizu, a na svečanoj ceremoniji i fudbalski klub Partizan imaće svog predstavnika.

Među uglednim zvanicama iz sveta sporta, ispred kluba iz Humske prisutan je Predrag Mijatović, jedan od članova privremene Uprave crno-belih. Legendarni as Partizana, ali i Real Madrida je svoj ugled i uticaj iskoristio da unapredi odnose crno-belih i ljudi iz evropskog i svetskog fudbala. Dugogodišnje prijateljstvo sa predsednikom Evropske fudbalske unije (UEFA) Aleksandrom Čeferinom, pokrenulo je mnoge interesantne teme za razvoj srpskog fudbala, odnosno Partizana.

 

 

Mijatović je tako prošetao crvenim tepihom, a pored njega među zvanicama su bile i brojne druge fudbalske legende kao što su Luis Figo, Fabio Kapelo, Rafa Benitez, Rud Gulit, Hristo Stoičkov

Mijatović je svojevremeno bio u užem izboru za Zlatnu loptu 1998. godine, kada je sa "kraljevskim klubom" osvojio Ligu šampiona. Ipak, priznanje je na kraju pripalo Zinedinu Zidanu. 

Inače, prvi favorit za osvajanje ovogodišnje Zlatne lopte je fudbaler Mančester sitija Rodri, zbog čega je Real Madrid odlučio da bojkotuje svečanost


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set