• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2022

14:07

NAVIJAČI, MOŽETE MIRNO DA SPAVATE! Frka pred Mundijal zbog vakcine, ali Stojkovića NE BOLI GLAVA!

Starsportphoto

Fudbal

NAVIJAČI, MOŽETE MIRNO DA SPAVATE! Frka pred Mundijal zbog vakcine, ali Stojkovića NE BOLI GLAVA!

Podeli vest

Kako trenutno stvari stoje, ko ne bude vakcinisan pred Svetsko prvenstvo u Kataru, neće na Mundijal ili će morati u karantin, prenose svetski mediji, ali naša reprezentacija ne mora da brine

Britanski mediji prenose da će protokol morati da se poštuje. Tako će svi igrači i članovi stručnih štabova reprezentacija koji nisu vakcinisani morati u petodnevnu samoizolaciju u Kataru. 

Srbija ne brine

Organizatori ne dopuštaju nikakva izuzeća za nevakcinisane, što će prema pisanju britanskih medija naterati selektore da se odreknu fudbalera koji nemaju "zeleni sertifikat".

Reprezentacija Srbije ne mora da brine. Kako je Informeru rečeno iz Fudbalskog saveza Srbije, naša reprezentacija neće imati nikakav problem u vezi sa protokolom za Svetsko prvenstvo u Kataru. Poručuju da nisu imali probleme ni sa UEFA dok je pandemija bila u jeku, pa u FSS veruju da neće biti problema ni sa FIFA.

Foto: Reuters

Selektor Dragan Stojković imaće sve igrače na raspolaganju

"Dejli Mejl" prenosi da bi selektor Engleske Garet Sautgejt mogao da izostavi nekoliko reprezentativaca sa spiska za Katar jer nisu vakcinisani.

Za sada nije poznato o kome se radi, pošto engleski klubovi kriju ove poverljive podatke, ali je tako nedavno otkriveno da Čelsi nije mogao da povede Ngoloa Kantea i Rubena Loftus-Čika na pripreme u SAD pošto nisu vakcinisani, tako da je Tuhel nakon toga poručio da neće kupovati igrače koji nisu ispunili ovu dužnost.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija