• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2016

20:30

(VIDEO/FOTO) DIVLJANJE NAVIJAČA ZVEZDE I PARTIZANA! Demoliran kafić, ima povređenih!

Košarka

(VIDEO/FOTO) DIVLJANJE NAVIJAČA ZVEZDE I PARTIZANA! Demoliran kafić, ima povređenih!

Podeli vest

Neposredno pre meča između Partizana i FMP-a u hali "Aleksandar Nikolić" u okviru polufinala Superlige došlo je do sukoba navijača Partizana i Crvene zvezde, a u okršaju je stradao obližnji kafić

Prema nezvaničnim informacijama, oko 50 navijača Zvezde se zaletelo na službeni ulaz i onda je došlo do nereda.

Navodno su navijači Zvezde pokušali  da uđu u halu! Tada je došlo do tuče sa pristalicama "crno-belih", a nastradao je kafić i svi prisutni. Inventar je leteo na sve strane, flaše, staklo, baklje, stolovi...Policija je reagovala brzo i uspela da spreči sukob mnogo većih razmera.

Navijači Zvezde nisi štedeli nikoga ko im se našao na putu. Prema prvim informacijama ima desetak povređenih. Najgore je prošao čovek koji je na utakmicu došao sa dvoje male dece. Njemu je ispred ulaza razbijen nos.

Kako je agenciji Beta rečeno u policiji i Hitnoj pomoći povređen je jedan navijač, ali još nije poznato koliko je ozbiljna povreda.

U neredima navijača povređen je i Marko Ivanović, direktor Borca, koji je pored svega prisustvovao utakmici.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anastasija

pre 7 godina

U kom kaficu je bila policija pa nije mogla da predupredi ovu situaciju, kako je nije bilo pored hale citavog dana? Da su bili prisutni ne bi bilo nicega. Da li ce privedeni otici u zatvor odmah ili ce ih zamoliti da dodju nekog drugog dana da daju izjavu? U Engleskoj ne bi smeli vise da prodju pored sportskog terena, a kamo li da udju na utakmicu. Sada ce advokati da razvlace pitu umesto da huligani budu iza resetke.

milorad

pre 7 godina

Covicevo maslo. Dokle cemo biti u strahu od ovog zulumcara. Covic i Terzic upropastavaju Srpski sport.\n

moca

pre 7 godina

Tako je to kad nemaš svoj klub a navijaš za čovićeva dva.Tako je to kad KS dozvoli dva ista kluba u ligi a jedan gazda i onda ti jadnici neznaju kad im igra koji tim i prave nered.A država ko država te navijače tih čovićevih klubova proglasi za heroje.

moralni gmizavac

pre 7 godina

organizovana uvertira pred mec sa zvezdom . pitanje je sta navijaci zvezde traze na utakmici partizan - fmp ? da se prisetimo ranijih dogadjaja ; divljacko nasrtanje na milojevica brutalan napad na lovernja izbijanje ociju milutiniva i sada vandalski ispad covica juniora . tu su jos bacanje na teren kesa sa mokracom bacanje svinjskih papaka i bubrega prekidi utakmica , kradja pehara i na kraju igra 5 na 3 . sve je to iz iste kuhinje sa sedistem u stjepana supanca 15a . uostalom ako samozvani predsednik zvezde nekaznjeno prebija sportskog novinara zasto navijaci ne bi sledili njegov primer

Panta

pre 7 godina

Pitanje svih pitanja: kada će Srbija postati PRAVNA DRŽAVA?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija