• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.11.2017

21:12

(VIDEO) EVROLIGA: Meč karijere Vase Micića, ali uzalud! Nedović zakucao Efes za dno!

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: Meč karijere Vase Micića, ali uzalud! Nedović zakucao Efes za dno!

Podeli vest

Košarkaši CSKA pobedili su u Moskvi Žalgiris sa 94:91, dok je Unikaha bila bolja od Anadolu Efesa sa 79:74 u utakmicama petog kola Evrolige

CSKA su do pobede predvodili Vil Klejburn sa 26 poena, četiri skoka i četiri asistencije i Nando De Kolo sa 25 poena i 10 asistencija. Andrej Voroncevič postigao je 14 poena, a Kori Higins devet

U ekipi iz Kaunasa najefikasniji je bio srpski košarkaš Vasilije Micić sa 20 poena i sedam asistencija. Edgaras Ulanovas dodao je 14, a Paulius Valinskas 11 poena.

Posle pet kola CSKA ima četiri pobede i poraz, a Žalgiris, koji je izgubio drugu uzastopnu utakmicu, ima dve pobede i tri poraza.

Unikahu je do pobede predvodio srpski košarkaš Nemanja Nedović sa 13 poena i osam asistencija. Giorgi Šermandini je postigao 13 poena, koliko je dodao i Rej Mekalum. Džejms Agustin ubacio je 11 poena uz osam skokova, a srpski reprezentativac Dragan Milosavljević utakmicu je završio sa dva poena.

U ekipi Efesa najefikasniji je bio srpski centar Vladimir Štimac sa 17 poena i 11 skokova, dok je Brok Motum dodao 16 poena i sedam skokova, a Krunoslav Simon 12 poena.

Unikaha je prekinula niz od tri poraza i nalazi se u grupi ekipa sa po dve pobede i tri poraza, dok je Efes na začelju sa svih pet poraza.

EVROLIGA

5. kolo

Petak

CSKA Moskva - Žalgiris 94:91
Efes - Unikaha 74:79

Barselona - Olimpijakos 73:51

Četvrtak

Crvena zvezda - Bamberg 69:75
Fenerbahče - Valensija 79:66
Baskonija - Panatinaikos 85:84
Makabi - Milano 79:68
Real Madrid - Himki 80:86

TABELA

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija