• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.01.2018

21:25

(VIDEO) EVROLIGA: Miciću pripao srpski derbi, Real zgazio Himki!

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: Miciću pripao srpski derbi, Real zgazio Himki!

Podeli vest

Košarkaši Real Madrida pobedili su na gostovanju ruski Himki sa 95:78, dok je Žalgiris na svom terenu slavio protiv Unikahe sa 79:77, u 17. kolu Evrolige

U ekipi Reala Volter Tavares postigao je 11 poena i imao je osam skokova, a 11 poena, pet skokova i četiri asistencije dodao je Fabijen Kozer. Luka Dončić postigao je 10 poena uz četiri skoka i četiri asistencije, a Džejsi Kerol 10 poena.

Aleksej Šved predvodio je Himki sa 23 poena i četiri asistencije, Tejlor Hanikat postigao je 17 poena uz pet skokova, a Malkolm Tomas 10 poena uz devet skokova.

Real sada ima 11 pobeda i šest poraza, a Himki devet pobeda i osam poraza.

U 18. kolu, u utorak, Himki će u Beogradu igrati protiv Crvene zvezde, a Real će dan kasnije u Madridu dočekati Baskoniju.

Najefikasniji u Žalgirisu bio je Kevin Pangos sa 16 poena, četiri skoka i četiri asistencije, a Paulijus Jankunas dodao je 14 poena i devet skokova. Aron Vajt postigao je 11 poena i šest skokova, a 11 poena postigao je i Edgaras Uljanovas.

Adam Vačinski postigao je 14 poena za Unikahu, a Džejms Agustin 12 poena i devet skokova. Srpski košarkaš Nemanja Nedović dodao je 11 poena i devet asistencija, dok je Dragan Milosavljević postigao osam poena uz četiri skoka.

Žalgiris je ostvario 11. pobedu i ima šest poraza, a Unikaha ima skor od sedam pobeda i 10 poraza.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija