• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.02.2018

23:05

IZNENAĐENJE U MADRIDU: OLI oborio Real, Veseli blistao u dresu Fenera

Košarka

IZNENAĐENJE U MADRIDU: OLI oborio Real, Veseli blistao u dresu Fenera

Podeli vest

Košarkaši Olimpijakosa napravili su iznenađenje u 22. kolu Evrolige, pošto su u Madridu, u dramatičnoj završnici, savladali Real sa 80:79

Janis Strelnieks je postigao pobedonosni koš za crveno-bele 15 sekundi pre kraja i time kaznio promašeno slobodno bacanje Luke Dončića kod rezultata 79:78 za Madriđane.

Jorgos Printezis sa 21 poenom bio je igrač utakmice, a Nikola Milutinov je ubacio osam poena, uz 12 skokova. Kod Reala bolji od ostalih bio je Luka Dončić sa 27 poena.

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su u Istanbulu Bamberg sa 77:69.

Ekipu evropskog šampiona predvodio je Jan Veseli sa 26 poena i 11 skokova. Osim njega jedino je još srpski košarkaš Marko Gudurić postigao dvocifreni broj poena u turskom timu, 10.

Dejan Musli bio je najefikasniji u ekipi Bamberga sa 18 poena i osam skokova. 

Žalgiris je kod kuće izgubio od Himkija sa 84:74, dok je Crvena zvezda lako na svom terenu savladala Armani Milano sa 100:89.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija