• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

25.04.2018

21:39

EVROLIGA: Himki posle 16 poraza srušio CSKA, Real poveo sa 2:1

Košarka

EVROLIGA: Himki posle 16 poraza srušio CSKA, Real poveo sa 2:1

Podeli vest

Posle 16 poraza košarkaši Himkija najzad su uspeli da skinu skalp gradskom rivalu CSKA iz Moskve 

Himki je u trećem meču četvrtfinala Evrolige savladao CSKA sa 79:73 i tako smanji na 2:1 u pobedama.

Aleksej Šved predvodio je Himki sa 27 poena, četiri skoka i četiri asistencije, dok je Entoni Gil postigao 22 poena uz sedam skokova. Srpski košarkaš Stefan Marković postigao je dva poena.

U ekipi CSKA Kori Higins postigao je 26 poena. Otelo Hanter dodao je 16 poena i 12 skokova, a Serhio Rodriges 15 poena i osam asistencija.

Četvrta utakmica igraće se u petak, a domaćin će ponovo biti Himki.

Ekipa Reala je iskoristila prednost domaćeg terena i povela sa 2:1 u pobedama protiv Panatinaikosa - 81:74.

U Realu svi igrači su se upisali među strelce, a ekipu je predvodio Džejsi Kerol sa 17 poena i on je jedini igrač sa dvocifrenim brojem poena u timu. U tim se posle povrede vratio Serhio Ljulj, a meč je završio sa osam poena i četiri asistencije.

Nik Kalates bio je najefikasniji u grčkom timu sa 26 poena. Džejms Gist postigao je 15 poena uz pet skokova, a Majk Džejms 14 poena.
Realu je potrebna još jedna pobeda za plasman na "fajnal for" u Beogradu, a priliku da je ostvari imaće u petak, kada je na programu četvrta utakmica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija