• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2018

23:05

(VIDEO) EVROLIGA: Džejms u poslednjim sekundama za pobedu protiv Efesa, Real ostaje stoprocentan

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: Džejms u poslednjim sekundama za pobedu protiv Efesa, Real ostaje stoprocentan

Podeli vest

Neizvesnu utakmicu u Milanu rešio je trojkom Majk Džejms i u poslednjim sekundama doneo pobedu Armaniju protiv Efesa 81:80

Italijanski klub je tako zahvaljujući bivšem igraču Panatainaikosa stigao do treće uzastopne pobede, ukupno četvrte do sada u Evroligi i stabilizovao se u gornjem delu tabele.

Džejms je krenuo u rizičan dribling, što je osujetio jedan od igrača turskog tima za koji igra i naš reprezentativac Vasilije Micića, ali je košarkaš ekipe iz Milana ponovo došao do lopte i ubacio trojku za veoma važnu pobedu.

Dominantnom igrom u poslednjoj deonici, košarkaši Reala stigli su do pete pobede u nizu i ostali lideri sa stoprocentnim učinkom. Kraljevski klub je bio bolji od Žalgirisa na gostovanju rezultatom 90:79 u meču u kome su čak dvojica igrača litvanskog kluba bila na prva dva mesta među najefikasnijima.

Budućnost je u Podgorici pružila solidan otpor favorizaovanom Panatinaikosu, ali je uprkos dobrim momentima popustila pred nesporno jačim rivalom, koji je meč završio sa pobedom rezultatom 72:67.

Prvu pobedu u sezoni ostvarili košarkaši Himkija koji su bili bolji od Gran Kanarije sa ubedljivih 87:72, najviše zahvaljujući Alekseju Švedu koji je ubacio 24 poena.

 

EVROLIGA

5. kolo

Četvrtak

CSKA - Olimpijakos 69:65
Baskonija - Darušafaka 82:54
Fenerbahče - Bajern 88:84
Barselona  - Makabi 74:58

Petak

Himki - Gran Kanarija 87:72
Budućnost - Panatinaikos 67:72
Žalgiris - Real Madrid 79:90
Armani - Efes 81:80

Foto: printscreen

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija