• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2018

23:39

(VIDEO) SRPSKI BAJERN POSUSTAO PRED ARMIJOM! CSKA slavio u Minhenu, Efes bolji od Panatinaikosa

Košarka

(VIDEO) SRPSKI BAJERN POSUSTAO PRED ARMIJOM! CSKA slavio u Minhenu, Efes bolji od Panatinaikosa

Podeli vest

Košarkaši moskovskog CSKA nastavili su sa odličnim partijama u Evroligi pošto su do sedme pobede u ovom takmičenju stigli u Minhenu gde su slavili protiv Bajerna rezultatom 93:79

"Armejci" su tako naneli četvrti poraz nemačkom timu koji sa klupe predvodi nekadašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić, a novom pobedom nastavili da idu korak uz korak sa Real Madidom, koji jedini uz njih može da se pohvali da nema poraz do sada.

Goste je predvodio Higins sa 18 poena, dok je kod domaćih bio najefikasniji Darel Vilijams sa 14 uz neverovatnih devet skokova.

Od srpskih igrača Vladimir Lučić je sa 12 poena bio najzapaženiji, Stefan Jović je postigao devet, a Nemanja Dangubić tri poena.

Srpski reprezentativac Vasilije Micić imao je solidnog udela u novoj pobedi svog Efesa. U trijumfu protiv Panatinaikosa u Atini 78:62, bivši košarkaš Zvezde postigao je 11 poena i bio četvrti strelac tima iza Bobue, Moermana i Danstona.

U ostalim mečevima Pešićeva Barselona je u produžecima bila bolja od Žalgirisa na gostovanju rezultatom 88:85 i stigla do pete pobede u sezoni, dok je Gran Kanarija slavila protiv Makabija 84:78.

EVROLIGA

 

Anadolu Efes - Panatinaikos 78:62

Žalgiris - Barselona 85:88

Bajern - CSKA 79:93

Gran Kanarija - Makabi 84:78

Foto: printscreen

Evroliga

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija