• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.03.2019

21:10

SRPSKA BOLONJA! Siniša Mihajlović FENOMENALNO najavio dolazak Đorđevića u Virtus!

Košarka

SRPSKA BOLONJA! Siniša Mihajlović FENOMENALNO najavio dolazak Đorđevića u Virtus!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević postao je šef stručnog štaba Virtusa iz Bolonje. Još jedan Srbin na trenerskoj funciji u italijanskom gradu posebno se obradovao dolasku Saleta

Sa nestrpljenjem je Siniša Mihajlović čekao potvrdu o dolasku Đorđevića u Bolonju. Nedavno je i on sam preuzeo tamošnji fudbalski klub, a sada će imati društvu vidu selektora "orlova".

Nedavno je nekadašnji trener Torina gostovao na košarkaškoj utakmici Virtusa gde je pohvalno govorio o Saletu, ali i oduševio mnoge navijače Crvene zvezde i Partizana.

- Sa Sašom sam dobar prijatelj, kada sam čuo za mogući dolazak u Bolonju, odmah sam mu poslao poruku, ali mi još nije odgovorio. Upoznali smo se pre mnogo godina, a tada sam ja postao prvak Evrope sa Crvenom zvezdom, on sa Partizanom - rekao je Mihajlović italijanskim medijima.

GOTOVO! Đorđević novi trener dvostrukog prvaka Evrope!

SERIJA A! Miha održao igračima životnu lekciju, pa doneo Bolonji vredne bodove!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija