• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

13:51

(VIDEO) "ORLOVI", OPREZ! Filipinici su akteri najgore košarkaške TUČE ikada!

Košarka

(VIDEO) "ORLOVI", OPREZ! Filipinici su akteri najgore košarkaške TUČE ikada!

Podeli vest

Pored Italije i Angole, košarakši Srbije će u grupi D, Svetskog prvenstva u Kini igrati protiv selekcije Filipina. Oni nemaju zvezdu, nisu poznati zbog dobrih poteza ili zakucavanja, već zbog jezive tuče

Na meču azijskih kvalifikacija za Mundobasket koji se igrao u Bulakanu, između domaćina Filipina i Australije, došlo je do žestokog obračuna. Posle čarki, u trećoj deonici, došlo je do velike i užasne tuče. 

Mnogi ljubitelji košarke ističu da nikada nisu videli žešći fajt na terenu. Isključeno je 13 košarkaša, a Filipinci su pokazali da se ne plaše i da su baš naoštreni.

ŽREB ZA SVETSKO PRVENSTVO! "Orlovi" protiv Italije, Filipina i Angole, na SAD možemo tek u polufinalu!

Mi ćemo ih pobediti na terenu, bez pesnica, ali nije na odmet da Saletovi "orlovi" oprezno uđu u meč protiv ovih rivala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija