• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2019

07:51

(VIDEO) JOKIĆ PROTUTNJAO KROZ NJUJORK! Novim dabl-dablom počistio fenjeraša!

Košarka

(VIDEO) JOKIĆ PROTUTNJAO KROZ NJUJORK! Novim dabl-dablom počistio fenjeraša!

Podeli vest

Nova sjajna partija Nikole Jokića i naravno novi trijumf Denvera, ovog puta na gostovanju protiv Njujork Niksa rezultatom 111:93

Jokić je na parketu proveo 28 minuta i upisao dabl-dabl u Medison Skver Gardena - 21 poen (8/20 iz igre), 17 skokova i pet asistencija. 

Nagetsi su pitanje pobednika rešili u prvoj deonici, koju su dobili sa 37:18. U nastavku su samo rutinski čuvali prednost, Niksi su u nekoliko navrata uspeli da spuste minus na jednocifrenu razliku ali su Nagetsi svaki  put lako odbili nalet domaćina.

Denver sad ima identican skor kao lider Zapada Golden Stejt Voriors (49-22), dok su Niksi najgori tim u ligi sa skorom 14-59.

Sjajnog Nikolu Jokića pratio je Džamal Marej sa 18 poena, Geri Heris dodao je 14, Monte Moris 13, a Vil Barton 12 poena i 8 skokova. U redovima Niksa,  Emanuel Mudiej imao je 21 poen i 7 skokova, Kevin Noks 19 poena, a Mičel Robinson 16.


Košarkaši Los Anđeles Lejkersa i zvanično su ostali bez plej-ofa porazom od Bruklina sa 111:106. Tim Lebrona Džejmsa ima učinak 31-41 i 11. je na Zapadu, osmoplasirani Sparsi su na 42-31 pa će Džejms prvi put biti van plej-ofa posle čak 14 godina!

Prošli put je ovo doživeo 2005. godine. Od 2011. do 2018. je Lebron igrao čak osam vezanih finala. Meč je završio  od 25 poena, 14 asistencija i devet skokova, Mekgi je došao do rekorda karijere sa 33 poena i čak 20 skokova. Heris je vodio igru Netsa sa 26 poena.

Oklahoma Siti Tander je u Kanadi pobedila Toronto 116:109, uz 28. tripl-dabl u sezoni Rasela Vestbruka. Ras je duel okončao sa 18 poena, 12 skokova i 13 asistencija, Pol Džordž je bio najefikasniji kod Tandera sa 28 poena.

Reptorsima nije pomogla ni odlična partija Kavaja Lenarda sa 37 poena.

U teksačkom obračunu Hjuston je pobedio  San Antonio Spurse na svom terenu rezultatom 111:105, uz neverovatnu partiju Džejmsa Hardena. Brada je meč rešio sa 61 ubačenim poenom (19/34 iz igre, 9/13 za tri, 14/17 bacanja) i 7 skokova.

Već nakon prve deonice imao je 27 poena od ukupno 36 timskih, a do kraja utaikmice je izjednačio rekord kluba kada su u pitanju poeni na jednom meču. Pored Hardena, 18 poena imao je Kris Pol, a 12 Erik Gordon. Kod Sparsa je najefikasniji bio Brin Forbs sa 20 poena, 18 je dodao Derik Vajt, a 16 Demar Derozan, uz po 8 skokova i asistencija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija