• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2019

08:24

(VIDEO) MAGIČNI LEBRON POKVARIO ŠOU RASPUCANOG BOGDANA! Poraz Sakramenta od Lejkersa u sjajnoj partiji Bogdanovića

Košarka

(VIDEO) MAGIČNI LEBRON POKVARIO ŠOU RASPUCANOG BOGDANA! Poraz Sakramenta od Lejkersa u sjajnoj partiji Bogdanovića

Podeli vest

Odličan učinak srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića bio je nedovoljan da Sakramento Kingsi slave u derbiju Kalifornije protiv Los Anđeles Lejkersa, koji su trijumfovali 111:106 u magičnoj noći Lebrona Džejmsa

Da u svojim redovima nisu imali neverovatno raspoloženog Džejmsa, Lejkersi bi rutinski izgubili od Kingsa, ali je popularni Kralj tripl-dabl učinkom od 29 poena uz po 11 skokova i asistencija uspeo da odnese prevagu i donese pobedu svom timu.

Šteta što odlična rola Bogdanovića, koji je za nešto manje od pola sata na parketu pogodio 17 poena (3/4 za tri) uz četiri asistencije i dva skoka, nije uspela da se materijalizuje pobedom Kingsa u noći između nedelje i ponedeljka, tim pre što su uz Srbina u Sakramentu bili raspoloženi i Bigli sa 25, odnosno Hild sa 18 poena.

Sa solidnim učinkom u senci Bogdanovića ostao je drugi srpski reprezentativac Nemanja Bjelica sa učinkom od osam poena, dve asistencije i šest skokova.

Sakramento je ovim porazom došao na sedam pobeda zaostatka za osmoplasiranim San Antoniom Sparsima, koji su poslednji na mestu koje vodi u plej-of Zapada.

Ostali NBA rezulati:

Nju Orleans Pelikans - Hjuston Rokets 90:113

Boston Seltiks - San Antonio Spars 96:115

Golden Stejt Voriors - Detroit Pistons 121:114


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija