• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.04.2019

10:01

MEDIJI IZ CRNE GORE BESNI! Našim igračima se tresu ruke od povika i pljuvanja sa tribina!

Košarka

MEDIJI IZ CRNE GORE BESNI! Našim igračima se tresu ruke od povika i pljuvanja sa tribina!

Podeli vest

Ko gubi ima pravo da se ljuti... Crnogorski mediji bili su više nego besni posle debakla Budućnosti u drugom meču finala ABA lige sa Crvenom zvezdom. Udarili su malo na svoje igrače, ali i na atmosferu

- Tim Jasmina Repeše je u atmosferi linča bio preplašen, najiskusnijim igračima su se ruke tresle od povika i pljuvanja sa tribina, zbog čega je sada na korak od gubitka titule. Zvezda se ovog puta nije smilovala kao u poslednja dva meča pred svojim vatrenim navijačima, kada je dozvolila Partizanu da sa 34 smanji na 21 razlike, odnosno Budućnosti da sa osam poslednjih poena izgubi 91:72, već je igrala i dalje. Do 40 poena prednosti je stigla već u 37. minutu (103:63) trojkom igrača sa kraja klupe, Nemanje Nenadića, a na kraju je Budućnost izjednačila rekordan poraz ove sezone, jer je od Anadolu Efesa u Evroligi izgubila 106:68 - napisao je izveštač "Vijesti" iz dvorane "Pionir".

HEROJ IZ SENKE! Odžo: Da pojedem ćevape i "karađorđevu" pa da mislim o trećoj utakmici!

"CDM" nije bio toliko oštar.

Repeša je odlučio da promeni plan igre u nastavku i više se osloni na šut sa distance. Nažalost, ni to nije urodilo plodom. Zvezda je rešetala iz svih pozicija, a igrači Budućnosti nisu imali nikakvu ideju kako da pariraju raspoloženom rivalu - navodi se u njihovom izveštaju.

Na meti medija je i Edvin Džekson, koji kao bek-šuter nije uspeo da pogodi ništa sa distance. 

Svašta se očekivalo od ove serije, ali ovakav debakl Budućnosti nije se mogao zamisliti ni u najluđim snovima. Crvena mašinerija raznela je u dve utakmice branioca trona u paramparčad - piše portal "Borba.me".

Utakmica broj tri na programu je u sredu u Podgorici, a izvesno je da će Zvezda na ovom meču biti bez Stratosa Perperoglua.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dale

pre 5 godina

Sta su mogli razumeti igraci Buducnosti od povika sa tribina kad su vecina stranci,a milogorci nisu mogli razumeti posto su povici bili na srpskom,a ne na crnogorskom?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija