• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2019

15:56

KLS UDARILA PO DŽEPU! Nadrljao Novi Pazar, Zvezda popila kaznu!

Košarka

KLS UDARILA PO DŽEPU! Nadrljao Novi Pazar, Zvezda popila kaznu!

Podeli vest

Košarkaška Superliga Srbije samo što je počela, a klubovi su već počeli da pune kasu, jer su izrečene prve kazne

Crvena zvezda kažnjena je sa 18.000 dinara zbog toga što na konferenciji za novinare nije bilo igrača uz trenera Milana Tomića čime su, kako se ističe, prekršene Propozicije takmičenja. 

Najjače je po udaren Novi Pazar, koji će morati da plati 72.000 dinara. Najveći deo kazne, odnosno 48.000 dinara zbog toga što klub nije obezbedio posebnu prostoriju za održavanje konferencije za novinare, uprkos opomeni čelnika KLS, kao i zbog toga što ispred gostujuće svlačionice i službenih prostorija nije bilo samo obezbeđenje, kao i zato što klupa Slobode iz Užica nije bila adekvatno obezbeđena.

STIGLE PRVE PROGNOZE POSLE POVREDE! Evo kada se Lendejl vraća na teren!

STOTKA DUNAVU, ALI ŠTA JE SA STRANCIMA? Tomić govorio o "otpisanima"!

Novi Pazar će morati da uplati i 18.000 dinara zbog dve tehničke greške klupi, dok je košarkaš Sead Hadžifejzović kažnjen sa 6.000 dinara zbog istog prekršaja. Zbog tehničke greške kažnjena je i klupa Slobode, pa će u kasu takmičenja pristići još 6.000 dinara. 

Pojedinačno je najtežu kaznu dobio Petar Rakićević. Košarkaš Dinamika moraće da iskešira čak 36.000 dinara zbog isključenja na utakmici protiv Tamiša u Pančevu, ali i nesportskog ponašanja. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija