• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2019

15:17

(VIDEO) SNIMAK KOJI JE OBIŠAO SVET! Urnebesna reakcija Pelikansa, sa šest odsto šansi dobili Zajona!

Košarka

(VIDEO) SNIMAK KOJI JE OBIŠAO SVET! Urnebesna reakcija Pelikansa, sa šest odsto šansi dobili Zajona!

Podeli vest

Nju Orleans Pelikansi dobili su pravo da biraju prvi na ovogodišnjem NBA draftu

Na draft lutriji koja je održana u utorak uveče u Čikagu, Nju Orleans Pelikansi su dobili pravo na prvog pika na NBA draftu 2019. godine.

Pelikansi su sada zahvaljujući lutriji dobili mogućnost da izaberu Zajona Vilijamsa. Draft će se održati 20. juna u Njujorku, a Pelikansi nisu bili među favoritima, imali su samo šest posto šansi da dobiju prvog pika.

Pelikansi su imali samo šest odsto šansi da pobede na lutriji, odnosno šest ekipa nalazilo se ispred njih ako se gledaju procenti. Najviše su imali Niksi, Sansi i Kavalirsi sa 14 odsto. Međutim, su Pelikansi su imali sreće. 

 

 

Reakcija Pelikansa u momentu kad su shvatili da su izvukli "novog Lebrona" najbolje pokazuje o kakvom dobitku se radi.  Od Lebrona Džejmsa se nije pojavio košarkaš koji je privukao toliku pažnju košarkaške javnosti kao mladi Zajon. 

(VIDEO) DRAFT LUTRIJA! Pelikansi dobili prvog pika, Zver sa Djuka teško će u Njujork!

NBA draft na programu je 20. juna u Njujorku, a Pelikansi će s prvog mesta gotovo 99 odsto birati tinejdžera Zajona Vilijamsona, kojeg već svi vide kao budućeg superstara i košarkaša koji će promeniti tok lige.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija