• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.05.2019

11:20

(FOTO) OPUŠTANJE POSLE NAPORNE SEZONE! Jokić se istopio kad je čuo "Lepu Janju" u rodnom Somboru!

Košarka

(FOTO) OPUŠTANJE POSLE NAPORNE SEZONE! Jokić se istopio kad je čuo "Lepu Janju" u rodnom Somboru!

Podeli vest

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić vratio se iz SAD-a u rodni Sombor gde uz zvuke lokalnih tamburaša uživa posle iscrpljujuće sezone u NBA ligi

U danima kada vaga o odluci da li će igrati za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Kini Jokić je trenutke dokolice odlučio da iskoristi u lokalnoj kafani gde se opustio uz domaću muziku.

Foto: printscreen instagram

 

Odavno nešto nije raznežilo flegmatičnog Somborca kao čuveni hit Momčila Bajagića Bajage "Lepa Janja ribareva kći".

Foto: printscreen instagram

 

To je na Instagram profilu ovekovečila njegova devojka Natalija Maćešić koji je "storijima" pokazala pratiocima kako izgleda opuštanje njenog momka posle naporne sezone.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan lala

pre 4 godine

Taj mrsimud nece sigurno igrati za Srbiju , razlog pare / dolari , mnogo mu da plati sebi osiguranje na takmicenju. Sve gleda oni njegovi kroz dolare. Veceg ljigavca odvano nisma video. Dobice zaluzeno od ljubitelja kosarke u Srbiji.... nogu. Ne treba ga vise pitati .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija